מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בקרם VEET בהריון - האם מותר?אורית08/07/2012
רציתי לדעת אם בזמן ההריון מותר להשתמש במוצר הזה שהוא קרם למניעת של צמיחת שיער מתחת לעור
מרכיבים:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycolic Acid, Ceteareth-20, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, PPG-15 Stearyl Ether, Maltodextrin, Propylene Glycol, Allantoin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, BHT, Tetrasodium EDTA, Paraffinum Liquidum, Camellia Sinensis Leaf Extract, Vitis Vinefera (grape) fruit extract, Parfum, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha Methyl Ionone, CI 77891.
והאם יש איסור בכלל להשתמש במוצרים כמו פילינג משקם פטרוזילה שמשמשת להבהרת כתמים בעור
מרכיבים:
חומצת ויטמינים C+ E, תמצית פטרוזיליה, חומצה גליקולית, קוגית,לקטית, תמציות ברברי, רטינול ודם המכבים.
כמו כן לגבי סבון בקטריאלי - דרמקס שמיועד לרחיצה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בקרם VEET בהריון - האם מותר? - תגובה
אילן ללבניקוב15/07/2012אורית שלום רב,
בכל מקרה של תרופות בזמן ההריון יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת טבעדרם לטיפול בפטריותשיני08/07/2012
רציתי לדעת האם לטיפול בפטריות באיזור המפשעה ניתן להשתמש במשחות טבעדרם או טבעקוטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת טבעדרם לטיפול בפטריות - תגובה
טלי אנגור09/07/2012יש לאבחן את המצב לפני טיפול - נא פנה לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים נגד חרדה וייפקס ונגד נשירהירדן08/07/2012
שלום רב
אני לוקח וייפקס xr 75 מזה 4 שנים
בשנה האחרונה נשירת השיער שלי גברה בצורה משמעותית.
רציתי לדעת :
1. האם יש קשר?
2. האם יש בעיה לקחת כדורים נגד נשירת שיער עם מרשם במקביל לטיפול בוייפקס
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים נגד חרדה וייפקס ונגד נשירה - תגובה
מיה טל14/07/2012לא ידוע לי על קשר
לתכשיר זה יש המון קונטראינדיקציות, יש לרשום את השם הגינרי של התרופה שאותה תיקח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת עיניים לא עוברתשלום08/07/2012
אני משתמש בטיפות עיניים מסוג Vigamox - ויגהמוקסלאחר כחודשיים
עדיין הדלקת נחלשה אבל חוזרת לאחר הרכבת עדשות מגע שעברו חיטוי מלא אצל אופטיקאי ??
האם להחליף טיפות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת עיניים לא עוברת - תגובה
טלי אנגור09/07/2012נדרשת אבחנת רופא עיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור עם משקאות ממותקים ומוגזיםאביב08/07/2012
היי, רציתי לדעת אם זה בסדר לקחת תרופות כמו אקמול,ציפרלקס וגלולות נגד הריון עם משקאות ממותקים ותוססים כמו קולה,ספרייט וכדומה..האם זה פוגע באפקטיביות של הכדור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור עם משקאות ממותקים ומוגזים - תגובה
טלי אנגור09/07/2012אין לשלב קפאין (כגון קולה) בשילוב עם ציפרלקס היות והוא מעלה רמות חרדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שותה בערך בקבוק קולה גדול ביום
אביב10/07/2012אם אני אפחית רק ליום אחד בשבוע זה עדיין יחבל באפקטיביות של ציפרלקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוגמנטין+אדוויללאה06/07/2012
שלום האם אפשר לקחת אדוויל יחד עם אוגמנטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוגמנטין+אדוויל - תגובה
טלי אנגור09/07/2012אין בעיה בשילוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקספורג'נורית05/07/2012
הרופאה נתנה לבעלי אקספורג' 5 מ"ג. לאחר שלחץ הדם לא ירד, העלתה לו ל- 10 מ"ג.
לא שאלתי אותה, לא חשבתי...
ולכן, אשמח לקבל כאן תשובה. האם אפשר לקחת 2 כדורי 5 מ"ג, כי יש לו עוד כדורים מה-5 מ"ג.
תודה
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקספורג' - תגובה
מיה טל14/07/2012האם התכוונת שבמקום לקחת כדור אחד של 10 מ"ג לקחת 2 כדורים של 5 מ"ג של אותה תרופה? אם כך אז כן אבל רק אם מדובר בדיוק על אותה תרופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נ15/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדוריםחסוי05/07/2012
שלום
אני יוצאת למחנה בשטח למשך שבועיים. רציתי לדעת את אני יכולה לקחת איתי כדורי אקמול או דומים להם ולשים אותם בתיק כל השבועיים. ? הם לא יתקלקלו ? אנחנו ישנים ביער ולא בחדרים ....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים - תגובה
מיה טל14/07/2012אנא בדוק מהם תנאי האיחסון של כל תרופב שברצונך לקחת, ואז תברר אם אתה יכול לשמור עליהם
טמפרטורת החדר היא מתחת ל-25 מעלות, מקום קריר מתחת ל- 15 מעלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון מוקסיפןדפנה05/07/2012
שלום, יש לי דלקת בגרון (כאבים, חום , ונקודות לבנות בגרון). אני יודעת שלוקחים מוקסיפן.
יש בבית תחריף של הילדה (עדיין לא מדולל, בצורת אבקה בבקבוק). האלה היא מה המינון למבוגר. (71 ק"ג). והאם חובה 3 פעמים ביום ל 10 ימים או מספיק רק פעם אחת . (קראתי שמחקר הראה שזה מספיק).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון מוקסיפן - תגובה
מיה טל14/07/2012צר לי
הידע שלך מאד לא מדויק, אין לקחת תרופות ללא הרופא, אולי בכלל הבעיה היא וירלית
יש לגשת לרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס של גלולהשיר05/07/2012
אני לוקחת גלולות כבר 3 חודשים (של פליים אם זה משנה) שכחתי בשבוע האחרון שתי גלולות ואני יודעת שאני לא מוגנת עכשיו, יש לי בעיה שאני מפוזרת אבל עכשיו נרשמתי למזכירונט שלהם וכל ערב אני מקבלת סמס שמזכיר לי לקחת את הגלולה, אבל רציתי לדעת ממתי אני שוב אהיה מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס של גלולה - תגובה
אילן ללבניקוב15/07/2012שיר שלום,
אם עברו 12 שעות את כבר לא מוגנת, את צריכה להמשיך לקחת את הגלולות כרגיל, אבל במידה ואת מקיימת יחסי מין תשתמשי גם באמצעי מניעה נוסף כמו קונדום לשבועיים הקרובים לפחות.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפוראקסאורית04/07/2012
שלום,
בשל דלקת בדרכי השתן, רשמו לי ציפרודקס 500. לאחר יומיים שלקחתי, התקשר הרופא להגיד שהגיעו תוצאות תרבית השתן, ויש להחליף לצפוראקס 500. אני סובלת מחולשה ובעיות עיכול, הדלקת כמעט ולא מורגשת. האם אפשרי לקחת רק 250 מ"ג?
תודה מראש
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפוראקס - תגובה
מיה טל14/07/2012נא להציעץ עם הרופא,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פארמול קט כל כמה שעות לתת ?מריים04/07/2012
אני אמא לתינוק בן שנה ושלושה חודשים והכותרת זאת שאלתי בעצם תודה מריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פארמול קט כל כמה שעות לתת ? - תגובה
טלי אנגור09/07/2012האם הכוונה לפרמול קיד? אם כן רק לפי הצורך ובמעקב מלא של רופא מטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקסאקפרוןמזל03/07/2012
שלום וברכה.
בני אמור לעשות ניתוך להוצאת פוליף,לאחר בדיקת דם אובחן כי הוא סובל מבעיה חלקית בפקטור 7 לכן הפרופסור החליט כי עליו לקבל את התרופה הקסאקפרון,אין לי מושג על התרופה האם אפשר לקבל פרטים לגבי התרופה ,תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקסאקפרון - תגובה
אילן ללבניקוב15/07/2012מזל שלום,
ההקסקפרון(חומצה טראנקסאמית), היא בעלת פעילות אנטיפיברינוליטית (מונעת דימום יתר). כטיפול קצר טווח משמשת לשליטה בדימומים בקרב חולי המופיליה, כולל עקירת שיניים. דימומים לאחר ניתוח או טראומה, לדוגמה בניתוחי לב או בניתוח להסרת בלוטת הערמונית, לדימומים נשנים מהאף, דימומים וגינליים או דימומים ממערכת העיכול.
לתרופה ייתכנו תופעות לוואי והן:
תופעות נפוצות: שלשול, בחילה, הקאות ושינוי פתאומי במצב הרוח.
תופעות פחות נפוצות עד נדירות: כאב בחזה, קושי בנשימה, שיעול דמי, שתן כהה או דמי, קושי בהשתנה או הפחתת תדירות ההשתנה, נימול, כאב ראש חזק או פתאומי, שינויים בדיבור או בהליכה והפרעות בראייה- נדיר.
שבוע טוב ובריא ובהצלחה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לתרופהורד יצחק02/07/2012
שלום לכולם
אמא שלי חולת אלייצמר קיבלה לפני מספר שבועות כדור בשם זאפה 5.
הפסיכיאטר אמר שנותן לה תכדור לשם הגברת התאבון. בבית מרקחת נאמר לי שהכדור הוא לחולי סכיזופרניה.
מבחינת תופעות לוואי אמי הפחה להיות הרבה יותר עצבנית אנרגתית ועם תאבון מוגבר.
האם מישהו כאן מכיר את הכדור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תרופת לידוקאיןאורית01/07/2012
שלום רב .
חולת פיברומיאלגיה רבת שנים ועם 2 פריצות דיסק אחד מאד גדולה
בב"ח מ כאב אמרו שאני מוגבלת לכל מיני טיפולים
והומלץ ליריקה עד שאגיע למינון 300 מ"ג ליממה
ולקבל בעירוי תרופה לידוקאין למיטב הבנתי תרופה זאת ניתנת בטיפולי שיניים
אני כבר כשנתיים מטפל בשיניים כולל השתלות{בת 50} וב2 טיפולים קבלתי חולשה קשה ממש איבוד שליטה על כל הגוף וחוסר יכולת לזוז כולל דיבור והיתאוששתי לאחר כשעתיים וחציוהרופא שינה להמשך טיפולים את המינונים...פעם אחרונה היה בסדר
כנ"ל קרה לי לאחר טיפול פרפין ידיים רגליים
יש לי הימנגיומה בכבד יכול ליהיות טיפולם ותרופות כאלה לא מתאימות ??או כתוצאה מימערכת עצבית מרכזית ?
האים בכל זאת אוכל לקבל ליקודאין? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופת לידוקאין - תגובה
אילן ללבניקוב02/07/2012אורית שלום,
הייתי ממליץ ךף להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול והתאמתו למצבך הגופני,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)