קוקטיילים להכנה בבית, פשוט וקל

קוקטיילים אלכוהוליים מתקשרים אצל רובנו לפאבים על החוף בקריביים, אבל ישנם לא מעט קוקטיילים להכנה ביתית, פשוטים להכנה ומרעננים. צפו בתהליך ההכנה של טקילה סן רייז, קוסמופוליטן וראסטי נייל.
 מערכת BeOK
מאת מערכת BeOK
| 25/08/2011 |
צפיות: 11,388

טקילה סן רייז


80 CC טקילה
מיץ תפוזים
זילוף גרנדין
פלח תפוז

אופן ההכנה:
מוסיפים כמה קוביות קרח לכוס גבוהה, מוזגים את הטקילה, מוסיפים מיץ תפוזים עד כשני ס"מ משפת הכוס ומטפטפים בעדינות את הגרנדין. לקישוט מניחים פלח תפוז על שפת הכוס ומגישים. לפני השתייה מומלץ לערבב את המשקה.

קוסמופוליטן


60 CC וודקה ציטרון (בטעם לימון)
40 מ"ל ליקר תפוזים
20 CC מיץ לימון
מיץ חמוציות
סליל קליפת לימון

אופן ההכנה:
לשייקר עם קרח מוסיפים את כל המשקאות, מנערים היטב ומסננים לכוס ללא הקרח. לקישוט מניחים סליל קליפת לימון במשקה.

ראסטי נייל


וויסקי סקוטי
20 מ"ל דרמבוי

אופן ההכנה:
מוסיפים את המרכיבים לכוס נמוכה עם 3-4 קוביות קרח, מערבבים בעדינות ושותים בהנאה.

בהצלחה.

דרג עד כמה מאמר זה עזר לך

עזר מאד

עזר

טוב

עזר קצת

לא עזר


* המידע המופיע כאן אינו מהווה המלצה לנקיטת הליך רפואי כזה או אחר. כל המסתמך על המידע המוצג עושה זאת על אחריותו בלבד. הגלישה בכפוף לתנאי השימוש באתר