מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ברגליים אחרי מנוחהשרה26/10/2016
שלום רב. אני בת 50, בחודשים האחרונים יש לי כאבי רגליים באזור הברכיים בעיקר אחרי מנוחה,אני לוקחת כשנה כדורים להורדת שומנים בדם ליטורבה/לפיטור ובנוסף כדור קיו 10, הפסקתי מזה כחודשיים לקחת את הכדור להורדת שומן כי נאמר לי ע"י הרופא שזה גורם לכאבי רגלים ושננסה הפסקה. הכאבים לא פסקו אלא רק התגברו.
מה זה יכול להיות ולמי עליי לפנות...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ
ד``ר רונית גלעד05/11/2016כדאי לפנות לאורטופד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת כדור attent ונימלוליםשמעון26/10/2016
אתמול לקחתי חצי כדור attent כמובן עם מרשם, לא לקחתי אותה כחודש בגלל התקף מגרה של שבועיים, אתמול לקחתי אותה 20 דקות אחרי שלקחתי החלו לי פחילות והקאתי מספר פעמים, כמה שעות אחרי החלו לי נימלולים על הפנים רק בצד שמאל עם חולשה וקצת בכף היד שמאלית, היום בבוקר קמתי עם חולשה ברגל שמאל עם נמלולים, גם בפנים אך פחות בכף היד האם יש קשר בינהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ
ד``ר רונית גלעד05/11/2016יתכן ויש קשר אולי היתה עלית לחץ דם וזה גורם להיצרות בכלי דם נא לגשת במהירות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה עם הבעות פנים, נוירולוגי או הפרעה?גבי24/10/2016
שלום,
אני בת 27 וכל חיי העירו לי על הבעות הפנים שלי. קורה לא מעט שאנשים מגיבים אלי בהערות על הבעות הפנים שלי או מיחסים את הבעות הפנים שלי לרגש שאני לא מרגישה והייתי רוצה לדעת אם יש לזה סיבה אם זה יכול להיות נוירולוגי או הפרעה נפשית...
חוץ מזה יש לי מן בעיה עם האף שהוא גם חלק מזה שכל כמה דקות אני מרגישה צורך לנשוף מאוד חזק באף או משהו בו מציק לי וכשאני עושה את זה הרבה פעמים אנשים חושבים שאני מגחכת אבל זה נובע ממשו שמציק לי פיזית... אשמח ליעוץ להיכן יש לפנות כי זה מקשה עלי את החיים...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר רונית גלעד24/10/2016מדובר כנראה בטיקים כלשהם על מנת לברר את זה יש לפנות למרפאת תנועה באחד מבתי החולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונה בטמודהחנה17/10/2016
בת 58.
לפני 7 חודשים. היה לי ניתוח בקע פמורלי דו צדדי. לאחרונה כאבי בטן תחתונה בזמן הליכה ובעיקר בעמידה. הכאבים גם בבטן עליונה ומתחת לצלעות . אך יותר חלשים. אין כאב במפשעה
CPK 760
בדיקת כירורג תקינה.
לפני חודשיים החלו לי כאבי עיניים וראש. והראייה נחלשה. זו בעיית מיקוד (השרירים חלשים).
התחושה שלי שיש לי אולי חולשת שרירים כללית. היתכן? למי לפנות(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר רונית גלעד24/10/2016לא בטוחה שיש קשר בין כאבי הבטן לתלונות האחרות בכל מקרה יש להבדק עי נוירולוג וכן לחזור על רמת CK שמראה על פגיעה שרירית בתנאי שלא נלקח לאחר פעילות פיזית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת נדנוד לאחר קרוזרומי17/10/2016
שלום,
חזרתי לפני שבוע מקרוז של שבוע ימים בקרוז הכל היה תקין אך יום לאחר הקרוז התחלתי להרגיש תחושת נדנוד כמו סחרחורת לא סיבובית כאילו וזז . בן 45 בריא ללא שום היסטוריה רפואית. כבר 6 ימים שאני מרגיש כך זה יכול לקרות מספר פעמים ביום בישיבה, הליכה, או מול מחשב. ממה זה נובע ומתי זה אמור לעבור? האם זה נורמל? האם יש מה לעשות לטפל ? עברתי בדיקה אצל רופא משפחה אמר שלא ראה משהו חריג. תודה רומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר רונית גלעד24/10/2016בדכ התחושה הזו עוברת . אין צורכ בטיפול כלשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח PET CT כמעקב לאחר מחלה הומטולוגיתסיון13/10/2016
שלום. אני בת 22 ולפני כשנתיים חליתי בלימפומה נון הודקין וסיימתי כימותרפיה בדיוק לפני שנה, כחלק מהמעקב עשיתי סיטי ובפיענוח כתבו ככה : קליטה פיזיולוגית מוגברת בטונסילים הפלטינים משני הצדדים. במקביל אני גם סובלת המון בחודש האחרון מכאבי ראש חזקים. מזה אומר? שזה מסוכן? ומה הטיפול? והאמת שלא ממש הבנתי את הפייענוח כי זה בשפה רפואית ואשמח לפירוש. אציין שהלימפומה שהייתה לי הייה לי רק גוש 3 ס״מ מתחת לתריסריון וזה עבר יחד עם הטיפולים. ומאז אני בריאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר רונית גלעד24/10/2016זה לא קשור לנוירולוג בכל מקרה לגבי כאבי הראש נא לבצע בדיקה נוירולוגית ובדיקה של קרקעית העין אם הכל בסדר קרוב לודאי שאין לזה משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאמי בת 75, צילום ct:elaa5613/10/2016
הרחבה של חדר שלישי וחדרי מח צדדיים.
אבחנה מבדלת כוללת normal pressure hydrocephalus.
מה זה אומר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר רונית גלעד24/10/2016יש תופעה שבאה עם הגיל של הגדלת חדרי המוח כלומר עודף נוזלים במוח בגלל תהליכ נווני שהולך יחד עם ירידה בזכרון הפרעה בשליטה בסוגרים והפרעות הליכה יש להתיעץ עם נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קיים קשר בין כאבי ראש לשיניים?גיל13/10/2016
האם קיים קשר בין כאבי ראש לשיניים הבדיקה של הנירולוג תקינה ונתן בכל זאת סיטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר רונית גלעד24/10/2016תלוי הכין הכאבים ומה האופי שלהם בל יכול הליות קשר בין כאביר אש ושיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי כאבי ראש שבועייםדן11/10/2016
שלום שבועיים כאבי ראש לא חזקים המומים במצח יחד אם כאב בעין בנגיעה בלחי .אם הכאבים עברו ברוך השם כדאי לבצע בכל זאת סיטי.בדיקת נירולוג תקינה אבל שלח בכל זאת לסיטי
ד``ר רונית גלעד24/10/2016אם הכאבים חלפו והבדיקה תקינה אין צורכ לבצע סיטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץי
ד``ר רונית גלעד05/11/2016אם הכאבים עברו לחלוטיןם ובדיקת עיניים ונוירולוגיה תקינה אין צורכ לבצע את הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד חוש הריח והקשר לפרקינסוןנורית08/10/2016
שלום רב
אני בת 54 - לפני כ8 שנים איבדתי את חוש הריח - הבדיקות הנוירולוגיות היו תקינות לאחרונה שמעתי על הקשר למחלת הפרקינסון -למרות שאין במשפחתי הסטוריה של פרקינסון - קצת מודאגת: כמה שנים לאחר איבוד חוש הריח יכולה המחלה להתפרץ?
תודה נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר רונית גלעד24/10/2016בדכ במחלות נווניות של המוח כמו פרקינסון יכול להיות בהתחלה של הפרעה בחוש הריח אבל לא שכיח שתהיה איבוד פתאומי של חוש הריח אלא זה תהליכ איטי ויש בדיקה מיוחדת לכך . וזה יכול להופיע שנים לפני המחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמי בת 75, עברה אירוע מח.לוקחת מזה שנה מיקרופירין75elaa5605/10/2016
בחודשים האחרונים התנהגות של צעקות והתרגזות מכל דבר.
האם יש קשר לתרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר רונית גלעד24/10/2016אין קשר לתרופה יש לבדוק סיבה אחרת להפרעת ההתנהגות שלה אולי עברה שוב ארוע מוחי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ
ד``ר רונית גלעד05/11/2016לא אין קשר יש צורך לחפש סיבה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר מונח ב mri מוקדים לא ספציפיים בחומר הלבןעינת04/10/2016
שלום,
עשיתי אמ אר איי עקב כאבי ראש והכל יצא תקין מלבד שורה אחת שאינני מבינה
מודגמים שני מוקדים קטנים לא ספציפיים בחומר הלבן פרונטלים משמאל אשר אינם מסבירים שום קליניקה.
תוכל בבקשה להסביר לי את המשמעות?
בברכה,
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר מונח ב mri מוקדים לא ספציפיים בחומר הלבן - תגובה
ד``ר רונית גלעד04/10/2016כעת מי שעושים הרבה בדיקות מרי מוצאים פה ושם מוקדים שלא מתאימים לשום מחלה לעיתים יכולים להופיע בחולים עם מיגרנה ללא משמעות חולנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
עינת05/10/2016תודה לך על תגובתך המהירה.
האם מוקדים אלה יכולים להתפתח לגידול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ,mri,פעם שניה לאחרמחולשה ביד וברגלשרון30/09/2016
בוקר טוב להלן תוצאות ,MRI מוח שני ,עזרך בפיענוח
חדרי המוח ,הציסטרנות ,הפיסורות והחריצים בגודל וצורה תקינים
החומר האפור והלבן במיקום ואותות תקינים ,ציסטה פיניאלית בקוטר 9ממ ללא שינוי וללא משמעות קלינית
הדיפוזיה תקינה ,מבני קובאמצע שמורים אין בינינו דימום
אין הגברה פתולוגית תוך מוחית לאחר הזרקת גדוליניום
מודגמים סימני זרימה בכלי הדם הגדולים התוך גולגלתיים
בסיכום : מבני במוח בגדר הנורמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות ,mri,פעם שניה לאחרמחולשה ביד וברגל - תגובה
ד``ר רונית גלעד04/10/2016הבדיקה תקינה למיסטה אין משמעות חולנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש מחלות ראש מוכרות המון שנים שעדיין אין עליהם תשובות?גלעד23/09/2016
עברתי תקופה קשה בחיים והתחילו לי כל מיני תסמינים... גיליתי שניקוטין קפאין ואלכוהול גורמים לי לדיכאון התקפי זעם חרדות קשות .... היום זה ברור לי שאני סובל מדיכאון. אבל מה קשור העניין של הקפאין וניקוטין!? אפשר בבקשה תשובה מפורטת של העניין ? עוד יותר טוב קישור לגבי הנושא הזה. כי חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כלום על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש מחלות ראש מוכרות המון שנים שעדיין אין עליהם תשובות? - תגובה
ד``ר רונית גלעד04/10/2016קפאין וניקוטין מעלים רמות של חומרים מעוררים במוח ובדג לא גורמים לדיכאון וכנראה אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אבל כל בנאדם בעולם בערך יודע
גלעד04/10/2016לפי התשובות הרבות שקיבלתי ממומחים גם בתחום הפסיכיאטריה! אין תשובה או הסבר רק השערות הגיוניות לפי הניסיון אישי שלכם...התשובות שלכם מתסכלות! עדיף לשמוע ממכם שאין לכם מושג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיי נשימה,לחץ בחזה וגלי חום בעקבות לחציםסאם18/09/2016
שלום,
אני בת 28, בריאה בדרך כלל.
מזה כחצי שנה ולאחר תקופה מרובת לחצים, שבה התחיל להיות לי קושי רב יותר בריכוז, מרגישה קשיי נשימה, לחץ בחזה וגלי חום שמופיעים יחסית הרבה וללא סיבה מיוחדת.
כמו כן אני סובלת כבר הרבה זמן מכאבי ראש קלים יחסית אך מרובים.
אשמח להמלצה איך להעזר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי נשימה,לחץ בחזה וגלי חום בעקבות לחצים - תגובה
ד``ר רונית גלעד04/10/2016זה נשמע כהתקפה חרדה לגבי כאבי ראש יש להתייעץ עם נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)