מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש כרוני לאחר PRKורד18/08/2011
לפני למעלה מארבע שנים עברתי ניתוח PRK.
שבוע לאחר הורדת העדשות התחילה תופעה מוזרה של הדבקות העפעפיים לקרנית בכל לילה.
לאחר כמה שנים וטיפולים אינספור, הגיעה ה"ישועה" עם NACL 5%, אשר עזרה לזמן מה, אך כבר כמה חודשים שלא ממש מועילה.
היובש החמיר ואיתו טשטוש הראיה וקצת מריחת התמונה בתאורה מסוימת.
ראיתי אינספור רופאים וניסיתי אינספור טיפות, משחות וג'לים אשר עזרו רק רגעית... (לא ניסיתי עדיין רסטזיס).
הרופא האחרון שראיתי המליץ לי עם פקקים כי אינו מאמין ברסטזיס או בתרופות השמרניות.
אני לא מתלהבת לקפוץ לטיפול זה (פקקים) לפני שניסיתי הכל.
אשמח להצעה, הפניה לרופא מומחה שמכיר את התופעה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש כרוני לאחר PRK - תגובה
פרופ' גיא בן סימון19/08/2011שלום רב
בשלב זה לאחר שניסית טיפולים שונים ליובש בהחלט הייתי ממליץ לנסות רסטזיס במעקב רופא מטפל מאחר שיש סיכוי סביר שיעזור.
במידה שלא, ניתן להניח פקקים בעפעפיים שזו אינה פרוצדורה מסובכת כלל, הפקקים אינם מורגשים וכמעט שאינם נראים. במקרים רבים מביאים להטבה נכרת.
בנוסף חשוב לבדוק אם אין גורמים נוספים ליובש כדוגמת דלקת עפעפיים.
בברכה,
דר'בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמעות בעיניים
שאנל16/10/2013אני סובלת מדמעות בעיניים מזה שנתיים קיבלתי כל מיניי טיפולים למינהם אך ללא הצלחה קיבלתיאת התרופה רסטזיס ששרפה את עיניי והגבירה את הדמעות אני שואלת מה הפיתרון לדמעות האלה או שאין פיתרון!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמעות בעיניים
שאנל16/10/2013אני סובלת מדמעות בעיניים מזה שנתיים קיבלתי כל מיניי טיפולים למינהם אך ללא הצלחה קיבלתיאת התרופה רסטזיס ששרפה את עיניי והגבירה את הדמעות אני שואלת מה הפיתרון לדמעות האלה או שאין פיתרון!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח עפעפיים ודמע
עליזה09/03/2014.שלןם כמה זמן אורך הניתוח? האם יש צורך באישפוז?הניתוח הוא לצורךרפואי.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח עפעפיים ודמע - תגובה
פרופ' גיא בן סימון10/03/2014שלום רב
לאיזה סוג ניתוח את מתכוונת? האם ניתוח דרכי הדמעות או תיקון מנח עפפעיים תחתונים?
בתודה
פרופ' בן סימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמעות בעיניים - תגובה
פרופ' גיא בן סימון10/03/2014שאנל שלום
יש מספר רב של גורמים לדמעת בעיניים, באם טופלת בטיפות ללא הואיל, יש לבצע שטיפת דרכי דמעות לראות אם יש חסימה לניקוז הדמעות
בברכה,
פרופ' גיא בן סימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמעות בעיניים - תגובה
פרופ' גיא בן סימון10/03/2014שאנל שלום
במידה שטופלת בטיפות ללא הועיל, מומלץ לבצע שטיפת דרכי דמעות לאמוד האם קיימת חסימה או הצרות לניקוז הדמעות.
בברכה,
פרופ' גיא בן סימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)