שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יסמין
    15/01/2008

היי,
    אני סובלת מעיגולים כהים מסביב לעיניים ואני משתמשת באיפור כדיי לכסות אותם..
    האם יש אפשרות לטשטש את הכתמים הכחולים האלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• עיגולים כהים

פרופ. אריה נמט
    16/01/2008

שני שלום

התופעה עשויה להיות קשורה לתכונה משפחתית, לצל בשל משקעי הפנים העליונות,למזג אויר, להרחבת כלי הדם, וכן לשינויים הורמונלים.
    אפשר להשיג שיפור חלקי באמצעות שימוש ממושך בתכשירים קוסמטים . כמו כן יש להימנע מחשיפה לשמש ולמרוח מסנני קרינה. יש שיטות נוספות של פילינג שאותן יש לשקול בהתאם לסוג העור או טיפולי IPL אותם מבצעים חלק מרופאי העור.

בברכה

ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה..

יסמין
    17/01/2008

נראה לי שהכתמים הכהים האלה נראים לעין בגלל שיש לי כנראה עור דק באזור..
    אם העור שלי כמעט שקוף אז שימוש בתכשירים מבהירים יכולים לגרום שיראו יותר את הכתמים הכהים לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד תשובה...

פרופ. אריה נמט
    17/01/2008

העור באיזור העפעפיים הוא הדק ביותר בגוף. לכן הוא גם רגיש מאד. מאידך אספקת הדם לשם היא רבה מאד, ולעיתים רשתות כלי דם אלו נראות מבעד לעור. שימוש בתכשירים מבהירים עשוי לטשטש את אותה "שקיפות".
    בברכה
    ד"ר אריה נמט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו