מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 27 האם יש לי צניחת עפעפיים?ש11/09/2011
שלום, אני מרגיש לאחרונה שהעפעפיים שלי נורא כבדים. ועייפות נוראית בעניים. כאילו שנוסף שומן לעפעפיים. האם כתוצאה מעלייה במשקל הם יכולים לגדול??
יכול להיות שגם נולדתי אם פטוזיס קטן מולד, האם עם השנים זה יכול לגדול?
אם אני חושד שיש לי פטוזיס מה אני עושה? קובע תור לרופא עניים שיאבחן? האם מקובל בגיל 27 לעשות ניתוח הרמה?
האם דלקת מסויימת או סוג מסויים של ויטמינים יכלו לגרום לזה? אני במשך שנתיים לקחתי סוג של ויטמין בי. יכול להיות שהוא גרם לי להרגיש כזו עייפות וכבדות בעפעפיים ואף להגדיל אותם? אני אודה לכל תשובה, פשוט פעם העניים שלי היו יותר פתוחות ויפות עכשיו עושה רושם שהם כל הזמן רוצות להסגר, מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 27 האם יש לי צניחת עפעפיים? - תגובה
פרופ' גיא בן סימון11/09/2011שלום רב
בהחלט צניחת עפעפיים יכולה להופיע בגיל צעיר, או על רקע צניחה מולדת או על רקע דלקות עיניים חוזרות.
סיבות נוספות לפטוזיס בגיל צעיר הן עדשות מגע, חבלה לעיניים, מחלות אלרגיות, שימוש ממושך בטיפות עיניים.
מומלץ מאוד להבדק על ידי רופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין (אוקולופלסטיקה) על מנת לאמוד האם אכן ישנה צניחת עפעפיים והאם קיימת התוויה לניתוח.
עליה במשקל לא אמורה להביא לצניחת עפעפיים.
בברכה,
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ש11/09/2011אני לא משתמש בעדשות, ואין לי מחלות אלרגיות שום טיפות עניים שום כלום.
אני צריך להזמין קודם כל תור לרופא עניים שיבדוק ומשם למומחה שיבדוק?
אולי נולדתי עם זה ועד עכשיו לא ידעתי שזה צניחת עפעפיים קלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ' גיא בן סימון11/09/2011בהחלט יכול להיות שזו צניחה מולדת אשר הבחנת בה רק עתה.
אתה יכול לגשת ישירות לרופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין או באופן חליפי לרופא עיניים כללי אשר יפנה אותך למרפאת פלסטיקה של העין באחד מבתי החולים הסמוכים למקום מגוריך.
בברכה,
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)