בן 27 האם יש לי צניחת עפעפיים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 27 האם יש לי צניחת עפעפיים?
    ש
    11/09/2011

שלום, אני מרגיש לאחרונה שהעפעפיים שלי נורא כבדים. ועייפות נוראית בעניים. כאילו שנוסף שומן לעפעפיים. האם כתוצאה מעלייה במשקל הם יכולים לגדול??
    יכול להיות שגם נולדתי אם פטוזיס קטן מולד, האם עם השנים זה יכול לגדול?
    אם אני חושד שיש לי פטוזיס מה אני עושה? קובע תור לרופא עניים שיאבחן? האם מקובל בגיל 27 לעשות ניתוח הרמה?

האם דלקת מסויימת או סוג מסויים של ויטמינים יכלו לגרום לזה? אני במשך שנתיים לקחתי סוג של ויטמין בי. יכול להיות שהוא גרם לי להרגיש כזו עייפות וכבדות בעפעפיים ואף להגדיל אותם? אני אודה לכל תשובה, פשוט פעם העניים שלי היו יותר פתוחות ויפות עכשיו עושה רושם שהם כל הזמן רוצות להסגר, מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בן 27 האם יש לי צניחת עפעפיים? - תגובה

פרופ' גיא בן סימון
    11/09/2011

שלום רב

בהחלט צניחת עפעפיים יכולה להופיע בגיל צעיר, או על רקע צניחה מולדת או על רקע דלקות עיניים חוזרות.

סיבות נוספות לפטוזיס בגיל צעיר הן עדשות מגע, חבלה לעיניים, מחלות אלרגיות, שימוש ממושך בטיפות עיניים.

מומלץ מאוד להבדק על ידי רופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין (אוקולופלסטיקה) על מנת לאמוד האם אכן ישנה צניחת עפעפיים והאם קיימת התוויה לניתוח.

עליה במשקל לא אמורה להביא לצניחת עפעפיים.

בברכה,

דר' בן סימון גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ש
    11/09/2011

אני לא משתמש בעדשות, ואין לי מחלות אלרגיות שום טיפות עניים שום כלום.
    אני צריך להזמין קודם כל תור לרופא עניים שיבדוק ומשם למומחה שיבדוק?
    אולי נולדתי עם זה ועד עכשיו לא ידעתי שזה צניחת עפעפיים קלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' גיא בן סימון
    11/09/2011

בהחלט יכול להיות שזו צניחה מולדת אשר הבחנת בה רק עתה.

אתה יכול לגשת ישירות לרופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין או באופן חליפי לרופא עיניים כללי אשר יפנה אותך למרפאת פלסטיקה של העין באחד מבתי החולים הסמוכים למקום מגוריך.

בברכה,

דר' בן סימון גיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו