פנס בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנס בעין
    שמעון
    14/11/2011

לפני כ-4 חודשים נחבלתי כתוצאה מתאונת דרכים , היה לי שבר בארובת עין שמאל נפיחות ושטף דם בשבוע הראשון בכלל לא יכלתי לפתוח את העין . אבל היום בלי עין הרעה הכל בסדר אני רואה כמו שצריך ואני נראה כמעט כמו לפני התאונה רק דבר אחד מפריע לי צבע העור מסביב לעין שלי (המקום שנפגע בתאונה) עדיין כהה יותר מצבע הפנים שלי כאילו עדיין יש לי פנס בעין ואני מפחד שזה ישאר ככה לנצח כי עברו כבר 4 חודשים והכל מרגיש כאילו החלמתי מהמכה חוץ מזה.
    אז השאלה שלי היא בעצם מזה ? והאם הצבע יחזור לקדמותו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנס בעין

הוספת תגובה

• פנס בעין - תגובה

פרופ' גיא בן סימון
    16/11/2011

שלום רב

האם בצעת הדמיה של ארובת העיניים - סי.טי?

האם עברת ניתוח לתיקון השבר?

לעתים בשבר בארובה יש שקיעה של עין, ואטרופיה של שומן, הגורמת למראה שקוע. צריך לראות את ההדמיה, ולאמוד האם יש מקום לניתוח תיקון שבר או טיפולים קוסמטים לאיזור השבר.

מומלץ לבצע בדיקה על מנת לראות את מידת הכהות.

בברכה,

דר' בן סימון גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שמעון
    17/11/2011

כן עשיתי סיטי פעמיים והייתי אצל רופא נוירוכירורגיה וא.א.ג והם החליט שאני לא צריך לעשות ניתוח .. הייתי גם אצל שני רופאי עיינים והם אמרו לי שזה פנס שיעבור עם הזמן (בזמנו אמרו לי חודש וחצי) אני באמת מרגיש שהשבר מחלים עוד לא לגמרי אבל לאט לאט. חוץ מהעין שגם שם יש שיפור אבל אני כבר 4 חודשיים אחרי המכה ועדיין יש צבע כהה מסביב לעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' גיא בן סימון
    17/11/2011

שלום שוב

ככל הנראה מדובר בשינוי משני לשבר, כדוגמת ספיגה של שומן ארובתי.

מומלץ להבדק ולהביא את בדיקת ה סיטי שבצעת (את הדיסק לא רק הפענוח), אם הכהות מפריעה לך יתכן שהיא ברת טיפול.

בברכה,

דר' בן סימון גיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו