מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנס בעיןשמעון14/11/2011
לפני כ-4 חודשים נחבלתי כתוצאה מתאונת דרכים , היה לי שבר בארובת עין שמאל נפיחות ושטף דם בשבוע הראשון בכלל לא יכלתי לפתוח את העין . אבל היום בלי עין הרעה הכל בסדר אני רואה כמו שצריך ואני נראה כמעט כמו לפני התאונה רק דבר אחד מפריע לי צבע העור מסביב לעין שלי (המקום שנפגע בתאונה) עדיין כהה יותר מצבע הפנים שלי כאילו עדיין יש לי פנס בעין ואני מפחד שזה ישאר ככה לנצח כי עברו כבר 4 חודשים והכל מרגיש כאילו החלמתי מהמכה חוץ מזה.
אז השאלה שלי היא בעצם מזה ? והאם הצבע יחזור לקדמותו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנס בעין - תגובה
פרופ' גיא בן סימון16/11/2011שלום רב
האם בצעת הדמיה של ארובת העיניים - סי.טי?
האם עברת ניתוח לתיקון השבר?
לעתים בשבר בארובה יש שקיעה של עין, ואטרופיה של שומן, הגורמת למראה שקוע. צריך לראות את ההדמיה, ולאמוד האם יש מקום לניתוח תיקון שבר או טיפולים קוסמטים לאיזור השבר.
מומלץ לבצע בדיקה על מנת לראות את מידת הכהות.
בברכה,
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שמעון17/11/2011כן עשיתי סיטי פעמיים והייתי אצל רופא נוירוכירורגיה וא.א.ג והם החליט שאני לא צריך לעשות ניתוח .. הייתי גם אצל שני רופאי עיינים והם אמרו לי שזה פנס שיעבור עם הזמן (בזמנו אמרו לי חודש וחצי) אני באמת מרגיש שהשבר מחלים עוד לא לגמרי אבל לאט לאט. חוץ מהעין שגם שם יש שיפור אבל אני כבר 4 חודשיים אחרי המכה ועדיין יש צבע כהה מסביב לעין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ' גיא בן סימון17/11/2011שלום שוב
ככל הנראה מדובר בשינוי משני לשבר, כדוגמת ספיגה של שומן ארובתי.
מומלץ להבדק ולהביא את בדיקת ה סיטי שבצעת (את הדיסק לא רק הפענוח), אם הכהות מפריעה לך יתכן שהיא ברת טיפול.
בברכה,
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)