מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפש עצה.שרגא27/11/2011
שלום וברכה.
שאלתי היא כזו יש לי קרטקונוס בשלבים מתקדמים בעיקר בעין ימין. ומשנה לשנה יורד הראיה בקצת. עדשות מגע לא לבשתי עד היום מאחר ואני עובד בבניה עם הרבה אבק. אני כעת מתלבט אם כדאי לי לגשת למרפאות העינים והלייזר ולנסות את הטיפולים החדישים כמו השתלת טבעת וכו' או שזה שטויות? 2. אם בכל זאת אני יקנה עדשות מגע לקטוקונוס האם כשאני ילבש משקפיים למשל בעבודה זה יחרפן אותי? וכן האם ידוע אם מאוחד עדיף משתתפת בעדשות מגע כללו?
3. ממתי מחליטים על השתלת קרנית?.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפש עצה. - תגובה
פרופ' גיא בן סימון28/11/2011שלום רב
ישנם מספר טיפולי- בקרטקונוס מתקדם
עדשות מגע קשות אשר בהחלט ניתן להרכיבן עם משקפי מגן בעת עבודה עם אבק
cross linking מתאים למטופלים צעירים עם התקדמות מוכחת במחלה, מאט את קצב ההתקדמות
השתלת טבעות במקרים מסויימים (פתרון מצויין)
במקרים מתקדמים עם צלקת או בצקת בלתי הפיכה והפרעה למרכז הראיה מבצעים השתלת קרנית עובי חלקי
מומלץ ביותר לפנות לרופא עיניים מומחה למחלות קרנית הוא אשר יכול להמליץ לך על הטיפול שמתאים ביותר עבורך
בברכה,
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)