שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שני
    30/01/2008

היי..אני בת 17 וחצי ושמי שני.
    שמעתי שלבעיית העיגולים השחורים מתחת לעיינים יש טיפול חדש- במקום ניתוח עפעפיים, הזרקת חומר מתחת לעין שגורם לכתמים ולסימני העייפות להעלם.
    רציתי לדעת מה דעתך בדבר? והאם תוכל להמליץ לי על מקום טוב לעשות את זה.
    תוודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כתמים שחורים

פרופ. אריה נמט
    31/01/2008

שני שלום

ניתן להזריק חומרי מילוי (בדר"כ טבעיים, כמו חומצה היאלורונית) מתחת לעפעפים, וההזרקה עשויה לטשטש בחלק מהמקרים את אפקט הצל והכפלים שיוצרים את הגוון הכהה. במקרים מתאימים ההזרקה מומלצת. יש לא מעט מומחים לקוסמטיקה או אוקולופלסטיקאים המזריקים חומרים מסוג זה. אשמח להמליץ לך , אך איני עושה זאת בפורום ציבורי זה.

בברכה
    ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שני
    04/02/2008

רציתי לשאול אם גם אתה מבצע הזרקות מסוג זה..? הייתי שמחה ליצור איתך קשר, ומה טלפון המרפאה שלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

פרופ. אריה נמט
    04/02/2008

שני שלום

אני מבצע הזרקות עם חומצה היאלורונית. מס. טל. המרפאה (מורן המזכירה)- 09-7680464.

בברכה,
    ד"ר אריה נמט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו