מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח פטיגריום-שאלה לבן סימוןאושר26/03/2012
לפני 12 שנה ביצעתי ניתוח להסרת הפטיגריום , לפני מספר שנים הפטיגריום חזר , הפטיגריום נחשב קטן ללא הפרעה לראיה אך העין אדומה ועיתים רחוקות אף דומעת . ההפרעה בעיקרה אסטתית . האם אתה ממליץ להסירו ? או שעדיף לא לגעת עד שיהיה צורך רפואי ? האם יש חשש שיחזור אלים יותר ? האם יש סכנה כלשהיא בניתוח שכזה האן יתכן ותישאר צלקת בעין חלילה? מה אחוזי ההצלחה ? האם בבית החולים תל השומר מבצעים את ניתוח הפטיגריום בשיטה החדשה הכוללת השתלת לחמית ושימוש בדבק ביולוגי בכל ניתוח שכזה ? במה זה תלוי ? בבקשה של המטופל ? באם אני אערוך את הניתוח בתל השומר האם בוודאות ינתח אותי רופא מומחה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח פטיגריום-שאלה לבן סימון - תגובה
פרופ' גיא בן סימון26/03/2012שלום רב
ההתויה לבצע ניתוח פטריגיום היא אם הוא מפריע לך מבחינה קוסמטית או דלקות עיניים, עין אדומה וכיו"ב או אם גדול וגורם הפרעה בראיה / אסטיגמטיזם.
לרוב הניתוח החוזר מעט קשה יותר מאחר שפטריגיום חוזר הוא יותר מצולק, אך בהחלט אפשרי ומומלץ אם מפריע לך
בתל השומר אני מבצע את הניתוח עם דבק ביולוגי במסגרת מחקר, אך תוכל לבצע את הניתוח גם דרך הביטוחים המשלימים גם עם דבק ביולוגי (לא בתל השומר)
בבית חולים ציבורי לא ניתן לבחור מנתח מסוים, אך כן ניתן לבקש מנתח - והדבר תלוי להחלטתו של מנהל המחלקה (כלומר עליך להבדק ולכתוב מכתב למנהל המחלקה).
בברכה
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדר גיא בן סימון -המשך
אושר02/04/2012תודה על תשובתך
מה ההשלכות על המטופל באם מתבצע ניתוח באמצעות דבק לצורך מחקר ?מה זה אומר ?
איזה בתי חולים משתמשים בדבק ביולוגי שלא לצורך מחקר ?
האם אתה יכול להמליץ לי על רופא / בית חולים מעולה לאמור ?
היות ומדובר בניתוח אסטתי ולא רפואי האם אתה ממליץ על הסרתו בפרט שמדובר בניתוח חוזר ? האם יש סיכון שהפטיגריום יחזור אלים יותר ?
מה אחוזי ההצלחה בניתוח חוזר ?
האם הכאבים נסבלים לאדם סביר ?
אודה לתשובתך המפורטת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדר גיא בן סימון -המשך - תגובה
פרופ' גיא בן סימון03/04/2012שלום רב
אין השלכות לגבי ביצוע הניתוח במסגרת מחקר או שלא במחקר, הענין הוא טפסים שיש לחתום
בבית חולים אסף הרופא ולדעתי גם באיכילוב מבצעים את הניתוח עם דבק שלא במחקר, בשניהם מחלקות עיניים מעולות
תמיד יש סיכון לחזרה נוספת אך אם הפטריגיום מפריע לך הייתי בהחלט ממליץ על ניתוח חוזר, כי רוב הסיכויים שלא יחזור בשנית
בברכת חג שמח
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)