מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח פטיגיריום-לבן סימוןאופיר07/08/2012
אני כ14 יום לאחר הניתוח , מטופלת בטיפות במקסיטרול 1*4 פעמים ביום ( הפסקתי עם המשחה בלילה לפי הנחיית רופא) +טיפות לעין יבשה 6 פעמים ביום ..
כאשר אני שמה את הטיפות שורף לי מעט בעין .
נכון להיום אני מרגישה את העין , גבשושים /גוף זר לעתים כאב קל ביותר(מעין משיכה קלה /מתיחה פנימית ) , העין אדומה ,ואני רואה פחות טוב בעין ( קריאה/טלוויזיה /מחשב), מרגישה שהיא פחות פתוחה למרות שחיצונית נראה כעת שהיא פתוחה לרווחה.
עשיתי ביקורת כשבוע לאחר הניתוח -הרופא טען שהעין מחלימה ,מעט שטפי דם אך זה שום דבר ,יעבור ונקבעה לי ביקורת נוספת לספטמבר .
מה אתה מציע , האם מדובר בתופעות רגילות ? מתי הן חולפות /החלמה מהירה .
האם ייתכן והראיה נפגעה ? האם יש מקרים שכאלה ?
האם אתה מציע להקדים את התור ? הניתוח נערך בבית חולים ממשלתי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח פטיגיריום-לבן סימון - תגובה
פרופ. אריה נמט07/08/2012שלום רב,
ההחלמה מניתוח פטריגיום היא ממושכת ולא נעימה. נשמע כי התופעות מהן את סובלת סבירות.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח פטיגיריום-לבן סימון - תגובה
פרופ' גיא בן סימון07/08/2012שלום רב
ניתוח פטריגיום באופן יחסי מלווה בהחלמה ארוכה ולעתים מעט לא נעימה
אודם, תחושת גוף זר ולעתים ראיה מטושטשת
באם הרופא המנתח בדקך וההחלמה בסדר, אין סיבה לדאגה ולהערכתי אין התויה להקדמת התור
עם זאת אם יש לך שאלות לגבי ההחלמה אין כל מניעה להבדק בנוסף על ידי הרופא המנתח - עדיף בדיקה נוספת מאשר חששות.
בברכה,
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)