ניתוח פטיגיריום-לבן סימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח פטיגיריום-לבן סימון
    אופיר
    07/08/2012

אני כ14 יום לאחר הניתוח , מטופלת בטיפות במקסיטרול 1*4 פעמים ביום ( הפסקתי עם המשחה בלילה לפי הנחיית רופא) +טיפות לעין יבשה 6 פעמים ביום ..
    כאשר אני שמה את הטיפות שורף לי מעט בעין .
    נכון להיום אני מרגישה את העין , גבשושים /גוף זר לעתים כאב קל ביותר(מעין משיכה קלה /מתיחה פנימית ) , העין אדומה ,ואני רואה פחות טוב בעין ( קריאה/טלוויזיה /מחשב), מרגישה שהיא פחות פתוחה למרות שחיצונית נראה כעת שהיא פתוחה לרווחה.
    עשיתי ביקורת כשבוע לאחר הניתוח -הרופא טען שהעין מחלימה ,מעט שטפי דם אך זה שום דבר ,יעבור ונקבעה לי ביקורת נוספת לספטמבר .

מה אתה מציע , האם מדובר בתופעות רגילות ? מתי הן חולפות /החלמה מהירה .
    האם ייתכן והראיה נפגעה ? האם יש מקרים שכאלה ?

האם אתה מציע להקדים את התור ? הניתוח נערך בבית חולים ממשלתי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח פטיגיריום-לבן סימון - תגובה

פרופ. אריה נמט
    07/08/2012

שלום רב,
    ההחלמה מניתוח פטריגיום היא ממושכת ולא נעימה. נשמע כי התופעות מהן את סובלת סבירות.
    בברכה,

ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח פטיגיריום-לבן סימון - תגובה

פרופ' גיא בן סימון
    07/08/2012

שלום רב

ניתוח פטריגיום באופן יחסי מלווה בהחלמה ארוכה ולעתים מעט לא נעימה

אודם, תחושת גוף זר ולעתים ראיה מטושטשת

באם הרופא המנתח בדקך וההחלמה בסדר, אין סיבה לדאגה ולהערכתי אין התויה להקדמת התור

עם זאת אם יש לך שאלות לגבי ההחלמה אין כל מניעה להבדק בנוסף על ידי הרופא המנתח - עדיף בדיקה נוספת מאשר חששות.

בברכה,

דר' בן סימון גיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו