עפעפיים שמוטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עפעפיים שמוטות
    אורה
    26/08/2012

שלום, כל חיי היו לי עפעפיים שמוטות מעט מה שמקנה לי מראה חולמני גם כשאני לא...
    האם יש תורך בניתוח כדי לתקן את הבעיה הזאת והם מומלץ?
    האם עם השנים העפעפיים יכולות להישמט עוד יותר? אני כיום בת 30

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עפעפיים שמוטות

הוספת תגובה

• עפעפיים שמוטות - תגובה

פרופ. אריה נמט
    26/08/2012

אורה שלום,

לפי תיאורך נשמע כי יש לך מבנה עפעפים שאינו מוצא חן בעיניך. אין זה אומר שקיימת בעיה רפואית (גם לא מצב של עיניים חולמניות).
    רצוי להתיעץ עם הסובבים אותך האם לדעתם יש בעיה "אמיתית" במראה העפעפים שלך. במידה וכן- מציע לפנות למומחה לאוקולופלסטיקה לצורך הערכה מקצועית.
    בברכה,
    ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמי שכירות דירה שאינם משולמים

חיה
    23/10/2012

השכרתי את דירתי לזוג לשנה. דמי השכירות שולמו בצקים דחויים ל-4 רבעונים. הצק של הרבעון האחרון בוטל על ידי השוכרים. והם גם לא עונים לפניותי. פניתי לבנק לחלט את הערבות הבנקאית שקיבלתי מהם עם חתימת החוזה, והתגלה שהיא מזויפת. מסרתי על כך תלונה במשטרה. גם מכתב התראה רשום שכתבתי לשוכרים ולערבים שחתומים על שטר הערבות, לא נענה. לצערי, עלי לחסך בהוצאות עורך דין. האם עדיף לפנות להליך הוצאה לפועל או לבית המשפט לתביעות קטנות? מאז שמסרתי את התלונה למשטרה אני חוששת , כי האנשים נראים לי חמומי מוח, שלא לומר פליליים. תודה על עצתכם המלומדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו