תסמונת JEW WINKING

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת JEW WINKING
    HANAN
    29/08/2012

שלום רב
    יש לי ילדה בת 4.5 עם הלידה גיליתי שעפעף ימיני נפתח מדי בזמן היניקה, חשבתי שזה יחלוף לבד.
    בגיל 4 חודשים לקחתי אותה לרופא עיניים אצלנו באזור (נצרת ) והוא לא ממש הצליח לשיים את התופעה וקצת הסבי שיש עצבוב קטן שמקשר בין הלסת והעפעף אשר לא תקין וזה מה שגורם לתופעה והיבנתי שלא כדאי לעשות לא ניתוח ולא כלום משום שאין השפעות לגבי הראייה עצמה. היבנתי לאחר מכן מה התסמונת מרוב שחיפשתי באינטרניט .
    כיום הילדה כבר בבית ספר ויש לי המון דאגות שזה יתחיל להשפיע על הדימוי עצמי שלה כי זה ממש נראה בקטעים מסוימים בדיבור , בזמן האכילה והשתייה.
    אם קיים פתרון מומלץ נא להודיע לי .
    בכבוד רב
    חנאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת JEW WINKING

הוספת תגובה

• תסמונת JEW WINKING - תגובה

פרופ' גיא בן סימון
    02/09/2012

שלום רב

אכן התופעה ממנה סובלת בתך נקראת marcus gunn jaw winking והפתרון לה הוא ניתוחי

אם צניחת העפעף משמעותית, ניתן לבצע ניתוח תיקון לצניחת עפעף

אם הפתיחה ביתר בעת תנועות לעיסה / מציצה היא המפריעה יש דרך לטפל גם בכך באופן ניתוחי

מומלץ לבדוק את הילדה ולהסביר לכם את האופציות הניתוחיות הקיימות לכל אחת מהתופעות

בברכה

דר' בן סימון גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו