כלזיון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • כלזיון
    רונית
    08/10/2012

    שלום,
    מזה שבועיים ג'ולה קטנה מעל לעפעף הימני. אובחן ככלזיון. ניסיתי קומפרסים וסינטומיצין, ללא שינוי. כמעט ולא נראה לעין, לא אדום, לא דלקתי לא מפריע. האם יש הכרח בניתוח? האם יש בעיה בהמתנה?
    תודה

    לקביעת תור
    סגירה
    כלזיון

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • כלזיון - תגובה

    פרופ' גיא בן סימון
    09/10/2012

    שלום רב

    אם הכלזיון אינו מפריע לך (בהנחה שנבדקת על ידי רופא עיניים אשר אכן אבחן את הנגע ככלזיון) אין כל בעיה בהמתנה

    ניתוח מבצעים כאשר יש הפרעה אסתטית או תפקודית וכאשר הוא מפריע לך.

    המתנה בהחלט היא אופציה טיפולית סבירה :-)

    בברכה,

    דר' בן סימון גיא

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


