הרמת עפעפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמת עפעפיים
    רחל שלום
    07/11/2012

שלום רב,

אני בת 52 עם עיניים מעט "עייפות", יש לי בעיות ברישתית (חורים כאשר אני מטופלת ועוברת לייזר לאיחוי) מבקשת לדעת האם אפשרי במצב כזה לעבור ניתוח להרמת עפעפיים

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרמת עפעפיים

הוספת תגובה

• הרמת עפעפיים - תגובה

פרופ' גיא בן סימון
    13/11/2012

שלום רב

ניתוח הרמת עפעפיים הינו ניתוח חיצוני לעין, כך שאין מניעה לבצעו בנוכחות חורים ברשתית אשר טופלו.

יוצא דופן במקרה של ירוד מתקדם המחייב ניתוח - או אז יש לבצע את ניתוח הסרת הירוד לפני הרמת העפעפיים מאחר שהניתוח עצמו עלול להחמיר מעט את צניחת העפעפיים

וכן במקרים של עיניים יבשות בצורה קיצונית או מצב לאחר ניתוח גלאוקומה - כאן יש להתאים את סוג הניתוח ומידת הניתוח לבדקיה הקלינית של העין.

בברכה,

דר' בן סימון גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרויות לטיפול בהרמת עפעפיים

חסוי
    10/02/2013

שלום, אני נער בן 17 אבל סובל מנפילת עפעפיים עליונות (מלידה)
    עכשיו השאלה שלי זה אם אפשר לטפל בזה כרגע, ואם כן איך?(אם יש אפשרויות ללא ניתוח כמובן שמומלץ)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו