הימנעות מניתוח.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הימנעות מניתוח.
    בני
    10/03/2008

שלום רב ,

העפעפיים שלי מעט צונחות מלידה ( לא קריטי) ואני מעוניין ליפתור את הבעיה, אך אני לא רואה כול הצדקה לניתוח משום שהעפעפיים צונחות מעט .

האם ,עם כול הטכנולוגייה של מדינת ישראל ,יש אפשרות העומדת בפניי?

אשמח מאוד לקבל תשובה עניינית , תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הימנעות מניתוח.

הוספת תגובה

• טכניקות לתיקון פטוזיס

פרופ. אריה נמט
    10/03/2008

בני שלום,

כפי שתיארתי בתשובות לשאלות קודמות, השיטה המקובלת והכמעט בלעדית לתיקון צניחת עפעפיים היא ע"י ניתוח, יהא זה בגישה קדמית או אחורית, עם או ללא שתל. עם זאת, ישנם מצבים בהם הצניחה היא קלה (מצב הדומה לתיאורך) ובו ניתן להרים לעיתים את הצניחה באמצעות טיפות העיניים אפרין. מדובר למעשה על בדיקה לפני הניתוח לצורך החלטה על סוג הניתוח, אך יש המשתמשים בטיפות אלו מידי פעם לצורך הרמת העפעפיים.
    באופן כללי, אין להשתשמש בטיפות באופן קבוע בשל תופעות לוואי לא מבוטלות (הרחבת אישון , כיווץ כלי דם ולאחריו הופעת הרחבת כלי דם ואדמימות הלחמית, חשש לספיגה למערכת הדם ועליית לחץ דם).

ולכן- דווקא בשל הטכנולוגיה הקיימת כיום, והניסיון שלנו בתחומי ניתוח אלו, ההמלצה היא לבצע ניתוח (קטן) לפתרון הבעיה.

בהצלחה,

ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפות עיניים.

בני
    11/03/2008

קודם כול תודה על תשובתך ,

הייתי רוצה לדעת איפה ניתן לירכוש את הטיפות וכמה הם עולות ?

ולפי תושבתך אני מבין שהטיפות מעלות את העפעפיים זמנית בלבד, אין איזה פתרון קבוע חוץ מניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טכניקה לתיקון צניחת עפעפים

פרופ. אריה נמט
    11/03/2008

ניתן לרכוש את הטיפות בכל בית מרקחת. עלות- אצל הרוקח. יש צורך במרשם רופא עיניים לצורך כך, וכפי שציינתי, יש לבדוק קודם כל את העיניים והעפעפיים. אני מזכיר את תופעות הלוואי.
    כאמור, אין כיום פתרון אחר מלבד הניתוח.

בברכה,
    ד"ר אריה נמט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו