סיכונים בניתוח קוסמטי בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכונים בניתוח קוסמטי בעין
    נטע
    17/05/2007

שלום. אני שוקלת לעשות ניתוח פלסטי כיוון שהעפעפיים והעור מתחת לעיניים מדולדלים והעין שלי נראית מוסתרת ועייפה. אבל, העין היא מקום רגיש מאוד ואני פוחדת מפגיעה בראיה בעקבות ניתוח כזה. תוכל לפרט מה הסיכונים הקיימים בניתוח מעין זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיכונים בניתוח עפעפיים

פרופ. אריה נמט
    18/05/2007

העין היא אכן איבר רגיש . ניתוח עפעפיים תחתונות יכול להעשות דרך חתך עורי מתחת לריסים או בגישה פנימית- דרך הלחמית.
    בכל ניתוח עלולים להתרחש סיבוכים. הסיבוכים האפשריים בניתוח מסוג זה הינם: דימום, בצקת ונפיחויות בעפעפיים, אסימטריה בין העיניים, יובש או דמעת יתר, הופעת גרנולומות (נפיחויות באיזור התפרים), הוצאת יתא או חסר של השומן, שינויים בראיה (בדרך כלל זמניים וחולפים). קיימים סיבוכים נוספים ויש אף דיווחים נדירים ביותר על זיהומים או אובדן ראיה כתוצאה מדימום.

למרות הנ"ל, ברוב המקרים מושגת תוצאה טובה, וכעבור זמן החלמה של כשבועיים המטופל מרוצה וללא תופעות מציקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו