שעורה מייאשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעורה מייאשת
    ריטה
    09/03/2013

שלום, יש לי שעורות חוזרות כבר כמה שנים. לרוב אלה היו גולות שמתקשות אבל לא כואבות, עברתי די הרבה ניתוחים להסרות שלהם כל הזמן. כעת, לפני כחודש הופיעה לי שעורה יותר חמורה ממה שהיה אי פעם. היא נראית כמו חצ'קון ענק אדום עם "תוכן" לבן, כל מצמוץ כואב כמו דקירה. אני כבר מכירה את השגרת - מקסיטרול, חימום ואנטיביוטיקה היטב. זה לא עוזר. הייתי אצל רופא ושוב שולחים אותי לניתוח, מה שמפחיד אותי במיוחד שהוא אומר כי כעת צריך לחתוך מבחוץ ולא מבפנים כמו שהיה תמיד. האם זה ישאיר צלקת? אני כבר די מיואשת ומאוד לא אופטימית, אז אני די בטוחה ויודעת שזה יחזור שוב. אם עושים כעת חתך חיצוני, האם בעתיד זה יהווה בעיה לניתוח נוסף? כי עם כל ניתוח שעברתי, ההחלמה והכאב עצמו במהלך התהליך היה הרבה יותר גרוע, במיוחד בניתוח האחרון לעומת הפעם הראשונה. האם יש משהו אחר לעשות? רופאים אחרים שצריך לראות (יש אומרים כי בעיות אחרות בגוף יכולות לגרום לזה) ? אני לא מצליחה למצוא את הגורם לזה.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעורה מייאשת

הוספת תגובה

• שעורה מייאשת - תגובה

פרופ. אריה נמט
    10/03/2013

ריטה שלום,

אכן לא נעים. עם זאת יש מספר אפשרויות שנראה שלא ניסית, בינהן שימוש בכדורי דוקסילין. כמו כן כדאי להבדק אצל רופא עור לשלילת מחלת עור הנקראת רוזצאה.
    ממליץ לפנות למומחה לניתוחי אוקולופסטיקה (עפעפים) לצורך הערכה והמלחצה על הטיפול.

בברכה,
    ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו