התלבטות לגבי רופא מנתח צניחת עפעפיי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי רופא מנתח צניחת עפעפיי
    אתי טל
    15/03/2008

שבוע טוב, אני בת 42 עם עפעפיים נפולים, לאחר בדיקת שדה ראיה אושר לי ניתוח דרך קופ"ח . הניתוח הוא רפואי ולא קוסמטי. קיבלתי רשימת רופאי עיניים שעובדים עם קופת חולים שלי, אך מרשימה ארוכה של רופאים שמנתחים עפעפיים לא הצלחתי להגיע לרופא שתחום ההתמחות שלו היא אוקולופלסטיקה. השאלה שלי היא האם רופא שעושה ניתוחי עפעפים והוא לא מוגדר כמתמחה באוקולופלסטיקה זה בסדר, או עדיף רופא המתמחה בכרוגיה פלסטית או שלא לוותר ולהגיע רק לרופא המתמחה באוקולופלסטיקה? אם אני אלך לרופא באופן פרטי סכום ההחזר הוא פעוט מאוד (כ- 600 ש"ח) לניתוח שעלה כ- 10,000 ש"ח. אודה לתגובתכם.
    בברכת שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי רופא מנתח

פרופ. אריה נמט
    15/03/2008

אתי שלום רב,

אוקולופלסטיקאים מתמקצעים בתחום של העפעפיים . בנוסף, בהכשרתם הם רופאי עיניים ורגישים לסיבוכים שעלולים להווצר (יובש, הפרעות בסגירת העין וכו.), ויודעין לטפל בבעיות אלו במידה והתרחשו (על אף שהינן נדירות).
    ישנם פלסטיקאים המבצעים גם הם לא מעט ניתוחי עפעפיים ורוכשים מיומנות טובה בתחום, אך לא כולם.
    לכן המלצתי היא לחפש בכל זאת אוקולופלסטיקאי, ואם אין - לברר איזה מהפלסטיקאים מנוסה בתחום העפעפיים.

שבוע טוב,
    ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו