מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטות לגבי רופא מנתח צניחת עפעפייאתי טל15/03/2008
שבוע טוב, אני בת 42 עם עפעפיים נפולים, לאחר בדיקת שדה ראיה אושר לי ניתוח דרך קופ"ח . הניתוח הוא רפואי ולא קוסמטי. קיבלתי רשימת רופאי עיניים שעובדים עם קופת חולים שלי, אך מרשימה ארוכה של רופאים שמנתחים עפעפיים לא הצלחתי להגיע לרופא שתחום ההתמחות שלו היא אוקולופלסטיקה. השאלה שלי היא האם רופא שעושה ניתוחי עפעפים והוא לא מוגדר כמתמחה באוקולופלסטיקה זה בסדר, או עדיף רופא המתמחה בכרוגיה פלסטית או שלא לוותר ולהגיע רק לרופא המתמחה באוקולופלסטיקה? אם אני אלך לרופא באופן פרטי סכום ההחזר הוא פעוט מאוד (כ- 600 ש"ח) לניתוח שעלה כ- 10,000 ש"ח. אודה לתגובתכם.
בברכת שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות לגבי רופא מנתח
פרופ. אריה נמט15/03/2008אתי שלום רב,
אוקולופלסטיקאים מתמקצעים בתחום של העפעפיים . בנוסף, בהכשרתם הם רופאי עיניים ורגישים לסיבוכים שעלולים להווצר (יובש, הפרעות בסגירת העין וכו.), ויודעין לטפל בבעיות אלו במידה והתרחשו (על אף שהינן נדירות).
ישנם פלסטיקאים המבצעים גם הם לא מעט ניתוחי עפעפיים ורוכשים מיומנות טובה בתחום, אך לא כולם.
לכן המלצתי היא לחפש בכל זאת אוקולופלסטיקאי, ואם אין - לברר איזה מהפלסטיקאים מנוסה בתחום העפעפיים.
שבוע טוב,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)