צריבה כאבים וחוסר נוחות בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה כאבים וחוסר נוחות בעין
    רון
    29/10/2013

שלום
    לפני שנה בערך התחלתי להרגיש צריבות בעין ימין צריבות שלא פוסקות . כשהסתכלתי על עצמי במראה הבחנתי כי אותה עין צורבת בולטת יותר מהשניה . ניגשתי לרופא עיניים אשר שלח אותי לבדיקת בלוטת התריס שיצאה תקינה ולסיטי ראש שיצא גם תקין . חזרתי לרופא עיניים כמה וכמה פעמים על צריבות וחוסר נוחות באותה עין וכל פעם אני מקבל טיפות עיניים אחרות שלא פותרות לי את הבעיה . רופא עיניים לא מוצא אצלי שום דבר לא בסדר בעין ולא יודע למה החוסר נוחות והצריבות באותה עין ומה פשר הבלט של העין . הוא חושב שאולי זה ככה המבנה של העין אבל אני לא חושב שהיה לי את זה קודם . בכל מקרה זה מפריע לי ממש הצריבות והחוסר נוחות בעין ושלא יודעים מה יש לי שם . אשמח אם תיתן לי מענה . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לציין כי אני בן 21

רון
    29/10/2013

ללא כל בעיות בריאותיות בדרך כלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזכרתי בעוד משהו..

רון
    29/10/2013

הצריבות והחוסר נוחות רק בחלק העליון של העין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו