בלט עין ימין בגלל מחלת הגרייבס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלט עין ימין בגלל מחלת הגרייבס
    עדנה
    25/02/2014

אני בת 48 ומזה כשנתיים אני סובלת מגרייבס ובלט עין ימין בגלל פעילות יתר של בלוטת התריס אני מועמדת לניתוח דקומפרסיה ארובתית וקיים בליבי חששות כבדים ואני אובדת עצות ברצוני לדעת מה הסיכונים בניתוח כזה? מה אחוזי ההצלחה? ידוע לי שקיים סיכון לכפל ראיה לאחר הניתוח האם יהיה ניתן לתקן זאת במידה ואכן זה יהיה ידוע לי גם על הסיכון שתיהיה פזילה שזה ידוע לי שיצריך ניתוח נוסף אשמח לקבל תשובות ואינפומציה לגבי ניתוח זה ומה יקרה בעתיד במידה ואני לא יעשה את הניתוח אשמח לקבל תשובות בדחיפות אודה לך מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלט עין ימין בגלל מחלת הגרייבס - תגובה

פרופ' גיא בן סימון
    27/02/2014

עדנה שלום רב

בהנחה שתפקודי הראיה שלך תקינים, ואינך סובלת מכפל ראיה, ניתוח דקומפרסיה ארובתית הוא בטוח באופן יחסי.

בניתוח מוסרים הקירות הפנימיים של הארובה וחלק מהשומן הארובתי על מנת לאפשר לעין לחזור למקומה הטבעי במידה שניתן

מובן שכל ניתוח עלול להיות מלווה בסיבוכים כמו פגיעה בעין / בראיה או כפל ראיה חדש, אך שוב בהנחה שתפקודי הראיה תקינים ואין כפל ראיה, לרוב אלה לא יופיעו לאחר הניתוח.

כן צפוי נפיחות, רגישות בימים הראושנים שלאחר הניתוח.

בהצלחה רבה,

פרופ׳ גיא בן סימון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו