מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלט עין ימין בגלל מחלת הגרייבסעדנה25/02/2014
אני בת 48 ומזה כשנתיים אני סובלת מגרייבס ובלט עין ימין בגלל פעילות יתר של בלוטת התריס אני מועמדת לניתוח דקומפרסיה ארובתית וקיים בליבי חששות כבדים ואני אובדת עצות ברצוני לדעת מה הסיכונים בניתוח כזה? מה אחוזי ההצלחה? ידוע לי שקיים סיכון לכפל ראיה לאחר הניתוח האם יהיה ניתן לתקן זאת במידה ואכן זה יהיה ידוע לי גם על הסיכון שתיהיה פזילה שזה ידוע לי שיצריך ניתוח נוסף אשמח לקבל תשובות ואינפומציה לגבי ניתוח זה ומה יקרה בעתיד במידה ואני לא יעשה את הניתוח אשמח לקבל תשובות בדחיפות אודה לך מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלט עין ימין בגלל מחלת הגרייבס - תגובה
פרופ' גיא בן סימון27/02/2014עדנה שלום רב
בהנחה שתפקודי הראיה שלך תקינים, ואינך סובלת מכפל ראיה, ניתוח דקומפרסיה ארובתית הוא בטוח באופן יחסי.
בניתוח מוסרים הקירות הפנימיים של הארובה וחלק מהשומן הארובתי על מנת לאפשר לעין לחזור למקומה הטבעי במידה שניתן
מובן שכל ניתוח עלול להיות מלווה בסיבוכים כמו פגיעה בעין / בראיה או כפל ראיה חדש, אך שוב בהנחה שתפקודי הראיה תקינים ואין כפל ראיה, לרוב אלה לא יופיעו לאחר הניתוח.
כן צפוי נפיחות, רגישות בימים הראושנים שלאחר הניתוח.
בהצלחה רבה,
פרופ׳ גיא בן סימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)