מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש התמחות בניתוחי עפעפייםקרין14/04/2008
אני מועמדת לניתוח עפעפיים אצל מנתח פלסטי. חברה אמרה לי שיש רופאים המתמחים בניתוח עפעפיים. שאלתי את המנתח שלי שאמר לי שהעפעף זה בסך הכל קפל עור ולכן מי שצריך לנתח אותי זה רופא פלסטיקאי. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמחות בניתוחי עפעפיים
פרופ' גיא בן סימון14/04/2008מאיה שלום רב,
וודאי כי ישנה התמחות בניתוחי עפעפיים והיא נקראת אוקולופלסטיקה. העפעף מורכב הרבה יותר מקפל עור (הוא מורכב מ 7 שכבות אנטומיות שונות) ויש לו תפקיד וסמיכות אנטומית הקשורים לשמירה על העין ומערכת הראיה.
ההתמחות היה התמחות על של רפואת עיניים או פלסטיקה כללית והיא נמשכת כשנתיים (אני למשל בצעתי התמחות כזו במשך 3 שנים בארה"ב ובאוסטרליה רק לאחר שסיימתי את ההתמחות ברפואת עיניים בארץ).
מרבית המנתחים האוקולופלסטיקאים בארץ בצעו התמחות של לפחות שנה אחת בחו"ל.
חשוב כי ניתוח עפעפיים יעשה על ידי מומחה בתחום וכן אחד שבצע ניתוחים רבים. יש יתרון למומחה עיניים עם התמחות על באוקולופלסטיקה לביצוע הניתוח מאחר שהוא יתכנן את הניתוח באופן כזה שלא יפגע בעין (ישנן מחלות עיניים בהם יש לבצע ניתוח שונה, כדוגמה עין יבשה בהם יש להסיר עור ושריר במידה מבוקרת ואו צניחת עפעפיים).
בהצלחה!
דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים
כירורגיה פלסטית ואסתטית, עפעפיים, ארובות ודרכי דמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)