ניתוח פטוזיס בילדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח פטוזיס בילדות
    רינה
    07/04/2015

נולדתי עם פטוזיס, והיה לי קשה לפקוח עיניים ולהביט למעלה. בגיל 6 (כיום 24) עברתי ניתוח להרמת העפעף או פתיחת העיניים ע"י רקמת שריר מהרגל, כאשר החתכים נעשו מעל הגבות. תוצאות הניתוח לא שוות ב-2 העיניים: עין שמאל סגורה יותר ויש בה יותר עור, ולכן קרובה יותם להסגר, לעומת עין ימין שפתוחה לגמרי (כלומר, לא רואים עפעף עליון), ואי אפשר לעצום אותה בכלל.
    אני ישנה עם עיניים פקוחות, מה שגורם ליובש וצריבות בעיניים ורגישויות שונות שגורמות לדמע, שגם משחות או טיפות לא עוזרות בהן... וכמו כן בעין ימין יש צלקות על הרשתית בגלל גורמים שנכנסים לתוך העין החשופה.
    מה אני יכולה לעשות בנדון? האם יש ניתוח שיכול לפתור לי את הבעיה הזו, כך שאוכל לעצום עיניים?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח פטוזיס בילדות

הוספת תגובה

• פטוזיס בילדות

רינה
    07/04/2015

*ברצוני להוסיף כי אני סובלת גם מרעד של העפעפיים לעתים קרובות, לעתים יש לי רעש שנובע מהארובה וכמו כן, אני נוטה להתעורר לעתים עם נפיחות באזור העיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו