מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח עפעפיים תחתונותאלירן02/05/2008
שלום
אני בחור בשנות העשרים לחייו עם נפיחות מתמשכת כבר כשנתיים, התרגלתי לחיות עם זה אבל לאחרונה האיזור נהיה יותר נפוח כתוצאה מזה ששמתי קרם לחות מתחת לעיניים כמה פעמים מבלי לדעת שהאיזור רגיש ללחות מרובה ועכשיו זה כבר מרגיז קצת ולא אסתטי, ניסיתי לדחות את הניתוח הזה במשך הרבה זמן, ועכשיו אני סוף סוף רוצה לעבור אותו ובתקווה שזה יצליח, ואני מעוניין שתייעץ לי איך בדיוק בוחרים מנתח כי אני רוצה מנתח שהוא נחשב טוב בתחום הזה ושסיכויי ההצלחה לניתוח זה ניכרים ביכולת של המנתח.
אשמח לקבל תשובתך בתודה אלירן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח עפעפיים תחתונות
פרופ' גיא בן סימון04/05/2008אלירן שלום רב,
ראשית ישנם מספר גורמים לנפיחות עפעפיים תחתונות כדוגמת הצטברות נוזל או מעבר של שומן ארובתי קדמי.
הניתוח לרוב מבוצע בהרדמה מקומית ובחתך נסתר (החלק הפנימי של העפעף) ובו מבוצעת הסרה מבוקרת של השומן הארובתי או מיקום מחדש של השומן. מידת הוצאת השומן היא מבוקרת על מנת לא לתת מראה של עיניים שקועות.
במקרים אחרים בייחוד בגיל הצעיר יש צורך במילוי של הקפל מתחת לארובה על מנת לשוות מראה המשכי בין העפעף ללחי התחתון (הזרקה של חומרי מילוי מחומרים שונים).
בחירת המנתח היא מורכבת וכוללת:
1. מומחה בתחום של ניתוחי עפעפיים וארובה (מומלץ רופא אוקולפלסטיקאי מומחה עיניים שעבר התמחות של 2-3 שנים בחו"ל בתחום של ניתוחים אוקולפלסטיים).
2. בצע ניתוחים כאלה בעבר - ותוכל לבקש לראות תמונות של מטופלים לפני ואחרי ו / או לדבר עם מטופלים שעברו ניתוח דומה.
3. עליך לבנות מערכת אמון ברופא הבודק על מנת שתהיה סמוך ובטוח כי הוא יבצע את העבודה המדוייקת ביותר.
4. לעתים תרצה להוועץ ביותר מרופא אחד
בברכה,
דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים
כירורגיה פלסטית ואסתטית, עפעפיים, ארובות ודרכי דמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)