מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיניים ללא ריסיםח.ח12/05/2008
שלום אני חולה אלופציה קרוב ל5 שנים כרגע אני ללא ריסים כלל והטיפולים שאני עובר שהם הזרקות לגבות לצמיחה ולקיחת פרדניזון לצורך שמירה סטרילית על השיער שנותר לא משפיעים כלל על הריסים ..ולצערי הגיעו מים עד נפש..ברצוני לדעת האים השתלת ריסים או כל טיפול אחר שיש שיוכלו אכן להיטיב עימי ושבסוף התהליך אוכל להיות שוב עים ריסים שלא ינשרו .
אודה על תשובה מהירה וכנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים ללא ריסים
פרופ. אריה נמט18/05/2008שי שלום רב,
נראה שמדובר על בעיה מערכתית (סיסטמית) אצלך, ועל כן הפתרון הינו במישור המערכתי. כלומר, אם מדובר על בעיה אוטואימונית והטיפול עם הסטרואידים יפתור את בעית האלופציה, הוא אמור לפתור גם את בעית הריסים.
באופן זמני, או במידה והטיפול הנוכחי אינו יעיל, ניתן לפנות לקוסמטיקאית העוסקת בהתאמת ריסים סינטטיים.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפנייתי לעינים ללא ריסים
ח.ח19/05/2008דוקטור שוב שלום ..אני רואה שרשמת ללכת לקוסמטיקאית לשם השמת ריסים סינטטיים.. שאלתי היא ..האים אפשר לשים ריסים סינטטיים כאשא אין ריסים כלל ואים כן היכן תוכל להמליץ על קוסמטיקאית זו..תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינים ללא ריסים
פרופ. אריה נמט20/05/2008שי שלום,
איני בקיא בתחום זה. יש מגוון הצעות באינטרנט והני מציע לך לברר בדרך זו.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)