עיניים ללא ריסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיניים ללא ריסים
    ח.ח
    12/05/2008

שלום אני חולה אלופציה קרוב ל5 שנים כרגע אני ללא ריסים כלל והטיפולים שאני עובר שהם הזרקות לגבות לצמיחה ולקיחת פרדניזון לצורך שמירה סטרילית על השיער שנותר לא משפיעים כלל על הריסים ..ולצערי הגיעו מים עד נפש..ברצוני לדעת האים השתלת ריסים או כל טיפול אחר שיש שיוכלו אכן להיטיב עימי ושבסוף התהליך אוכל להיות שוב עים ריסים שלא ינשרו .
    אודה על תשובה מהירה וכנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיניים ללא ריסים

הוספת תגובה

• עיניים ללא ריסים

פרופ. אריה נמט
    18/05/2008

שי שלום רב,

נראה שמדובר על בעיה מערכתית (סיסטמית) אצלך, ועל כן הפתרון הינו במישור המערכתי. כלומר, אם מדובר על בעיה אוטואימונית והטיפול עם הסטרואידים יפתור את בעית האלופציה, הוא אמור לפתור גם את בעית הריסים.

באופן זמני, או במידה והטיפול הנוכחי אינו יעיל, ניתן לפנות לקוסמטיקאית העוסקת בהתאמת ריסים סינטטיים.

בברכה,
    ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לפנייתי לעינים ללא ריסים

ח.ח
    19/05/2008

דוקטור שוב שלום ..אני רואה שרשמת ללכת לקוסמטיקאית לשם השמת ריסים סינטטיים.. שאלתי היא ..האים אפשר לשים ריסים סינטטיים כאשא אין ריסים כלל ואים כן היכן תוכל להמליץ על קוסמטיקאית זו..תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עינים ללא ריסים

פרופ. אריה נמט
    20/05/2008

שי שלום,

איני בקיא בתחום זה. יש מגוון הצעות באינטרנט והני מציע לך לברר בדרך זו.

בברכה,

ד"ר אריה נמט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו