ניתוח להוצאת נבוס בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להוצאת נבוס בעין
    תמי
    19/12/2016

שלום
    יש לי כתם בין כ 15 שנה, הכתם השתנה עם השנים עד שהתבסס. כשרק נוצר, רופא עיניים הסביר שחיים עם זה. לפני שנה הלכתי לרופא עיניים שהמליץ להסירו, כך המליצו עוד 2 רופאים שביקרתי אותם. כולם אומרים שזה סיכון מול סיכוי וכדאי להוריד. שאלתי: מה הסיכון בהסרה. האם פשוט מוציאים והעין נראית אותו דבר אחרי ההחלמה?, כמה זמן החלמה? איפה אפשר להתייעץ עם רופא שיתן את כל התשובות ולא יפתור אותי שזה בקטנה וזהו. בכל מקרה מדובר בעין (שהיא איבר שחשוב לי) תודה על התשובות
    תמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להוצאת נבוס בעין

הוספת תגובה

• נבוס בעין

פרופ. אריה נמט
    19/12/2016

תמי שלום,

לא ברור משאלתך היכן הנבוס ממוקם. האם בעפעף ? בלחמית?
    בכל מקרה אם 3 רופאים המליצו להסיר , קרוב לודאי שיש סיבה טובה לכך.
    מבחינת רופא מתאים- אם זה בעפעף- מומחה- לאוקולופלסטיקה מתאים.
    אם זה בלחמית- מומחה קרנית או אוקולופלסטיקה.

בהצלחה,
    פרופ. א. נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבוס בעין

תמי
    20/12/2016

הי תודה על התגובה,
    הנבוס ממוקם בלחמית, (בחלק הלבן של העין הוא נראה לעין) השאלה אם מוציאים אותו האם העין שומרת על צורתה הרגילה, או שצריך למלא את החסר
    וזמן החלמה כמה זמן אורך
    ובכלל כמה מומלץ להוציא את זה אם לא מדובר במשהו שמפריע לי אסתטי (מתרגלים)
    שוב תודה
    תמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבוס בלחמית

פרופ. אריה נמט
    25/01/2017

הסרת הנגע לא משנה את צורת העין. לרוב אין צורך בשתל. ההחלמה אורכת מס. ימים. מבחינת ההחלטה אם להוציא- זה תלוי במראה הקליני. ממליץ להוועץ עם אחד מרופאי העינים שבדקו אותך.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו