כלזיון שלא עבר עם ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלזיון שלא עבר עם ניתוח
    מאיה
    02/03/2019

שלום. יש לי כלזיונות בשתי העיניים כבר שלושה חודשים. לפני שלושה שבועות נותחתי באסותא בעין ימין ושבוע לאחר מכן בעין שמאל. כבר כשהורידו את התחבושת חשדתי שהניתוח לא עזר במאומה, ועכשיו, שלושה שבועות אחרי, אני יכולה להגיד שהכלזיונות נשארו בדיוק כשהיו לפני הניתוח ואף החמירו. הכלזיונות ממוקמים בדיוק באותו המקום שבהם היו הכלזיונות הישנים.
    כרגע אני ממש עובדת עצות, נאלצת לבטל עבודות (עבודתי היא בתחום הריקוד ואסור לי לשים איפור, על מצלמה מול הפניפ כמובן שאי אפשר בכלל לדבר), הציעו לי הזרקת סטאודיאידם אבל קראתי שזה מאוד לא בריא ויכול לגרום לפיגמנטציה תמידית (?). אני רוצה להיפתר מזה במהירות האפשרית וכרגע חוששת מאוד גם מעוד ניתוח ....מה אפשר לעשות בכזה מצב ?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלזיון שלא עבר עם ניתוח

הוספת תגובה

• כלזיונים חוזרים

פרופ. אריה נמט
    02/03/2019

שלום רב,

לעיתים יש "התקפת שעורות" בעפעפים והדבר תולי בגורמים כמו- דלקות עפעפים, שינויים הורמונלים ומחלות עור.
    יש טיפולים מניעתיים שכוללים כדורים אנטיביוטים והגיינה נכונה של העפעפים.
    יש לפנות למומחה לאוקולופלטיקה ולהתייעץ בענין.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו