מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנושא צניחת עפעפייםיוסף19/09/2019
לרופא שלום רב,
לאחר דלקת קשה וזיהום בשתי העיניים עקב תגובה אלרגית לטיפות עיניים הילו-קומוד, נבדקתי על ידי רופא עיניים אשר קבע שהדלקת והזיהום עברו לאחר טיפול באנטיביוטיקה וסטרואידים במינון נמוך. ואולם, במהלך המחלה, נוצרו לי שתי שקיות מתחת לעיניים והעפעף התחתון בשתי העיניים עדיין נפוח. אציין שאני עיוור בעין ימין עם עקב 7 ניתוחי רשתית שכשלו, ולאחר שהמנתח החליט להשאיר שמן סיליקון בעין לכל החיים, ואילו בעין הבריאה עברתי ניתוח לחיגור וגם טיפול בלייזר- עם ראיה 6/6 -כי גם שם התחייה היפרדות, אך הצליחו להציל אותה. בעין הבריאה יש התחלת קטרקט גרעיני בשלב ראשוני בלבד. אני בן 65. שאלותיי:
1- מתי מומלץ לעשות ניתוח להרמת עפעפיים ומי צריך לבצע אותם: אוקולפלסטיקאי או רופא כירורג פלסטיקאי?
2- האם במצב כמו שלי הניתוחים האלה מסוכנים?
בתודה מראש, יוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיות בעפעפים
פרופ. אריה נמט19/09/2019שלום רב,
לפי תיאורך, התופעה של ה"שקיות" נוצרה בעקבות הדלקת. אם כך, סביר שמדובר על בצקת (הצטברות נוזלים), ולא על מצב קבוע. ייתכן שהטיפול הוא תרופתי ולא ניתוחי.
כדאי להתיעץ עם מומחה אוקולופלסטיקאי שיעריך את המצב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)