מתי מומלץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי מומלץ
    שולי
    25/06/2008

אני בת 45 ויש לי עפעפיים שמוטות בצורה לא פרופורציונאלית לגילי. רציתי לשאול האם יש לך גורמים סביבתיים או שזה גנטי בלבד, ואם אני הולכת לעשות ניתוח בפרופורציה - האם אני אצטרך לעשדות סדרת ניתוחים או שמא ניתוח אחד יספיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי מומלץ

הוספת תגובה

• ניתוח עפעפיים

פרופ' גיא בן סימון
    26/06/2008

ראשית אבקש לא לציין שמות של מכונים או רופאים על מנת לא לבצע פרסומת סמויה.

אין גיל מוגדר לניתוח עפעפיים והוא מתבצע כאשר ישנה הפרעה קוסמטית או תפקודית (הפרעה לשדה הראיה העליון). קיימים שני סוגי ניתוחים - תיקון צניחת עפעפיים (פטוזיס) בו מחברים מחדש את השריר לעפעף, והוצאה מבוקרת של עודף עור / עיצוב שומן. במקרים רבים משלבים את הניתוחים.

בחירת המנתח הינה המרכיב החשוב ביותר ומומלץ מומחה באוקולופלסטיקה (פלסטיקה של העין ופנים עליונות). התמחות זו מתבצעת אך ורק בחו"ל והיא נמשכת בין שנה לשלוש שנים.

למיטב ידיעתי רופאים מומחים באוקולופלסטיקה (עם תעודה רשמית ממוסד מוכר בחו"ל) אינם עובדים במכונים לאסתטיקה, אך עלייך לברר באופן מדוייק.

בהצלחה!

דר' בן סימון גיא, מומחה ברפואת עיניים
    כירורגיה פלסטית ואסתטית, עפעפיים, ארובות ודרכי דמעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו