צניחת עפעף מלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צניחת עפעף מלידה
    מייסא
    27/06/2008

נולדה לי תינוקת עם עפעף צנוח רופא העיניים המליץ לעשות ניתוח הרמת עפעף בגיל 6 חודשים כי הצניחה חמורה האם אתם יכולים להמיץ לי אפה לעשות את הנתוח אצל אזה רופא?? אני מעוניינת ברופא מיומן שמתמחה בניתוח עפעפיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צניחת עפעף מלידה

הוספת תגובה

• צניחת עפעפיים מלידה

פרופ' גיא בן סימון
    28/06/2008

צניחת עפע פיים מלידה נובעת מתפקוד לקוי של שריר העפעף העליון.

קדימות הניתוח נובעת מהמיקום האנטומי של העפעף - כלומר אם ישנה הפרעה לציר הראיה עלולה להתפתח עין עצלה (הראיה תתפתח בעין השניה), במקרים אלה יש לבצע את הניתוח בהקדם האפשרי.

יש לבצע בדיקת עיניים מלאה כולל חדות ראיה ותשבורת העין (רפרקציה) בטרם מבצעים את ניתוח תיקון הצניחה.

על פי רוב תיקון צניחת עפעפיים בילדים מבוצע על ידי רופא אוקולופלסטיקאי שהינו מומחה ברפואת עיניים עם התמחות על בניתוחי עפעפיים.

מרבית הרופאים האוקולופלסטיקאים שעברו לימודים בחו"ל לתקופה של 2-3 שנים ועובדים בבית חולים ציבורי מוכשרים ויודעים לבצע את הניתוח נאמנה.

בהצלחה!

דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים
    כירורגיה פלסטית - עפעפיים, ארובות ודרכי דמעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו