הרמת עפעפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמת עפעפיים
    שולי
    28/06/2008

אני בת 37 ורוצה לעבור ניתוח להרמת עפעפיים בפרופורציה, אבל אני חוששת לעשות ניתוחים חוזרים. האם פעולה אחת מספיקה או שבבוא העת אני אצטרך לעשות עוד ועוד ניתוחים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרמת עפעפיים

הוספת תגובה

• הרמת עפעפיים

פרופ' גיא בן סימון
    28/06/2008

שלום רב,

לגבי ניתוח עפעפיים יש מספר רב של ניתוחים החל מתיקון פטוזיס (צניחה) דרך הוצאה מבוקרת של עור / שריר, עיצוב מבוקר של שומן וכן הרמת מצח וגבות. בהתאם לסוג הניתוח ניתן לאמוד את משכו.

עלייך לעבור בדיקה מלאה על ידי רופא מומחה בפלסטיקה של העין (שהינו גם רופא עיניים מומחה), על מנת להעריך את בריאות העין וכן את סוג הניתוח הדרוש (יש להתאים את הניתוח למצב העין).

למיטב ידיעתי במכונים הציבוריים לא עובדים רופאים מומחים באוקולופולסטיקה אך עליך לבדוק כל מקרה לגופו.

בהצלחה!

דר' בן סימון גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

גלינה
    29/06/2008

לדעתי כדאי לך להיכנס לאתר של החברה ולקרוא על מהלך הניתוח וכל הדברים שכרוכים בו. יש אפשרות גם לראות שאלות נפוצות או להתייעץ בפורום של האתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו