בעיה בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בעיניים
    חסוי
    28/06/2008

אני רואה הבזקים בעיניים זאת אומרת אני רואה כמו הבזק אור, חשמל, קצת קשה לי להסביר אך זה קורה לי מידי פעם מפסיק לתקופה ארוכה ולפעמים חוזר, הייתי אצל רופאת העיניים ושכחתי להגיד לה זאת כי זה קורה לא לעיתים קרובות. אך היא בדקה לי את העיניים ואמרה שהכל תקין. האם כדאי לי לחזור לרופאת העיניים ולבקש בדיקות נוספות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בעיניים

הוספת תגובה

• בעיה בעיניים

פרופ' גיא בן סימון
    28/06/2008

גילי שלום רב,

הבזקי אור על פי רוב מעידים על הפרדות זגוגית מרשתית העין. בגלגל העין קיים נוזל / ג'ל הנקרא הגוף הזגוגי. עם השנים מופיעים כיסי נוזל בתוך הגוף הזגוגי, הכיסים מתאחדים וגורמים להפרדות הג'ל מרשתית העין. הפרדות זו גורמת למשיכת סיבי עצב ולכן לגירויים ולהבזקי אור. במקרים נדירים עם המשיכה עלול להווצר קרע ברשתית בו מומלץ לטפל בלייזר (מרפאות רשתית). לכן אם התופעה עדיין ממשיכה יש להבדק על ידי רופא העיניים.

בכל מקרה אל תהססי לבצע בדיקה בהרחבת אישונים גם היא התלוננת על כך בעבר על מנת שאם קיים קרע ברשתית יבוצע בו טיפול.

בהצלחה!

דר' בן סימון גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו