ניתוח עפעפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח עפעפיים
    סיגל
    03/07/2008

אני בת 59, יש לי עודפי עור בעפעפיים העליונים, ובעין הימנית יש לי צניחה של העפעף וגורם לעין להראות קטנה יותר מהעין השמאלית. אני עומדת לעבור ניתוח עפעפיים אצל רופא עיניים מומחה לכך. לדבריו אני זקוקה לא רק להסרת העור העודף אלא גם לקיצור השריר כדי ששתי העיניים יהיו באותו הגודל ובכלל יפתחו יותר.(יש לי עיניים קטנות) האם הניתוח הזה של קיצור שריר מסוכן, האם בכלל כל הניתוח מסוכן. אני מזה זמן רב רוצה לעשות זאת אך תמיד חששתי עד שסוף סוף קיבלתי אומץ. ואילו עכשיו נושא קיצור השריר מדאיג אותי. האם תוכל להרגיע אותי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח עפעפיים

הוספת תגובה

• ניתוח עפעפיים

פרופ. אריה נמט
    05/07/2008

סיגל שלום,

לפי דבריך את עומדת לעבור ניתוח פטוזיס - לחיזוק הגיד של השריר מעלה העפעף, והסרת עודף עור- בלפרופלסטי.

באופן עקרוני הניתוח אינו מסוכן אם הוא נעשה בידיים מנוסות, וכוונתי למנתח אוקולופלסטיקאי - פלסטיקאי עיניים שעבר הכשרה מתאימה. כמובן שישנם סיכונים, כמו בכל ניתוח (בעיקר: חוסר סימטריה בין העינים, חשיפת יתר או חסר ויובש), אך ברוב המכריע התוצאות משביעות רצון, ויש אפשרות לתקן אם יש צורך.

החשש טבעי ונורמלי, אך הסיכוי עולה לרוב משמעותית על הסיכון.

בברכה,

ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו