לצחוק לכאב בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצחוק לכאב בעיניים
    Fresh eyes
    25/07/2008

דר' שלום... ראשית רציתי לציין שאתה עונה בצורה כל כך תומכת ומפורטת. תודה על הזמן והסבלנות כן ירבו כמוך. שנית, יש לי בעיה בעיניים שמלווה אותי מגיל מאד "עיניים שקועות" לאן שאני לא הולך ומה שאני לא עושה אי אפש ר למחוק את הצער שזה יוצר. שמעתי על תשובתך כאן באתר למילוי החלל ורציתי לדעת אם כבבר היו אנשים שעשו זאת? ומה התוצאות או הסיבוכים שעלולים להיווצר. אני רק בן 23 ואני מרגיש כבר בן 30. זה משהו מול המראה ומול עצמי, החיצוניות כל כך משפיעה על העולם מבפנים, כנ"ל לגבי התגובות שאתה מקבל בלי סיבה לעיתים ברחוב... אני פונה אליך ממקום מאד אישי והייתי שמח לדעת היכן עליי להיוועץ על מנת לבדוק במה ניתן לפתור את הדילמה שלי? בתודה מראש, והמון הוקרה מ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לצחוק לכאב בעיניים

הוספת תגובה

• עיניים שקועות

פרופ' גיא בן סימון
    25/07/2008

שלום רב,

עיניים שקועות הינה בעיה מאוד נפוצה ובכל גיל. בגילאים צעירים יותר (עד גיל 30-40) על פי רוב ניתן להזריק חומרי מילוי, כאשר אני מעדיף להשתמש בחומרים טבעיים (כמו נגזרות של חומצה היאלורונית). הפרוצדורה נעשית בהרדמה מקומית (משחה) ואינה כואבת באופן מיוחד.

באופן בסיסי עיניים שקועות נובעות מהצללה של שומן ארובתי נורמלי על פנים מרכזיות (גבעה מעל שקע). כאשר ממלאים את השקע מטשטשים את ההבדל ומעבר עפעף פנים מרכזיות הופך להיות חלק ואחיד יותר. במקרים אחרים יש צורך בהוספה של הוצאה מבוקרת של שומן.

בכל מקרה אל לך לחשוש מהטיפול אם אכן הבעיה מפריעה לך.

בברכה,

דר' בן סימון גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו