עפעפיים תחתונות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עפעפיים תחתונות...
    גל
    31/07/2008

שלום... אני בן 18 עוד מעט ואני רוצה להרים את העפעפיים התחתונות שלי .. מכיוון שהם נראות לי שקועות מידי ויוצרות מן בקע כזה שרואים בו את חלבון העין.. הייתי רוצה לישר אותם (העפעף מתחיל ישר ואז נוצר מן בקע כזה. ..) אני לא חושב שיש לי בעיה של עודף עור ושל שומן במקום .. אבל אני רק משער כך. האם יש אפשרות לבצע ניתוח להרמת או יישור העפפיפיים התחתונות בפרופורציה כאשר אין עודף אור או שומן במקום(יש לציין כי נולדתי כך עם הצורה הזו) בנוסף יש לי מן תופעה בעפעפיים העליונות שכל פעם בין אחרת לרוב בצד ימין.. העפעף עבה יותר מן השני... למה זה קורה? בתודה מראש .. גל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עפעפיים תחתונות...

הוספת תגובה

• עפעפיים תחתונות מתוחות

פרופ. אריה נמט
    31/07/2008

גל שלום,

אתה מציג תופעה מוכרת, אשר מפריעה לצעירים בגילך. מדובר על מבנה של משיכה צדדית (רטרקציה לטרלית) של העפעפיים התחתונות כלפי מטה.
    התופעה לרוב אינה מלווה בבעיה של חסר או עודף עור או שומן במקום, ולרוב מתבטאת בעיקר בהפרעה קוסמטית, הנובעת מחשיפת הלובן של העין, בעיקר במבטים מהמרכז וכלפי מעלה.
    ניתחתי מספר מקרים כאלה בשנים האחרונות(גם עבור פרופורציה), ולרוב ישנה שביעות רצון רבה כאשר מבוצעת מתיחה פנימית של העפעף התחתון וקיבועו בחלק החיצוני של עצם הארובה.

מומלץ לבצע את הניתוח ע"י אוקולופלסטיקאי הבקיא במבנה העפעפים וגלגל העין.

בהצלחה.

ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו