מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עפעפיים תחתונות...גל31/07/2008
שלום... אני בן 18 עוד מעט ואני רוצה להרים את העפעפיים התחתונות שלי .. מכיוון שהם נראות לי שקועות מידי ויוצרות מן בקע כזה שרואים בו את חלבון העין.. הייתי רוצה לישר אותם (העפעף מתחיל ישר ואז נוצר מן בקע כזה. ..) אני לא חושב שיש לי בעיה של עודף עור ושל שומן במקום .. אבל אני רק משער כך. האם יש אפשרות לבצע ניתוח להרמת או יישור העפפיפיים התחתונות בפרופורציה כאשר אין עודף אור או שומן במקום(יש לציין כי נולדתי כך עם הצורה הזו) בנוסף יש לי מן תופעה בעפעפיים העליונות שכל פעם בין אחרת לרוב בצד ימין.. העפעף עבה יותר מן השני... למה זה קורה? בתודה מראש .. גל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עפעפיים תחתונות מתוחות
פרופ. אריה נמט31/07/2008גל שלום,
אתה מציג תופעה מוכרת, אשר מפריעה לצעירים בגילך. מדובר על מבנה של משיכה צדדית (רטרקציה לטרלית) של העפעפיים התחתונות כלפי מטה.
התופעה לרוב אינה מלווה בבעיה של חסר או עודף עור או שומן במקום, ולרוב מתבטאת בעיקר בהפרעה קוסמטית, הנובעת מחשיפת הלובן של העין, בעיקר במבטים מהמרכז וכלפי מעלה.
ניתחתי מספר מקרים כאלה בשנים האחרונות(גם עבור פרופורציה), ולרוב ישנה שביעות רצון רבה כאשר מבוצעת מתיחה פנימית של העפעף התחתון וקיבועו בחלק החיצוני של עצם הארובה.
מומלץ לבצע את הניתוח ע"י אוקולופלסטיקאי הבקיא במבנה העפעפים וגלגל העין.
בהצלחה.
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)




