מחירי ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחירי ניתוח
    סיגלית
    04/08/2008

מדוע לא ניתן לקבל מחירי ניתוחים אסתטיים. אני מתקשרת לכל מיני רופאים על מנת לברר את המחיר וכולם אומרים שלא ניתן לתת מחיר בטלפון אלא רק לאחר שהרופא יראה אותי ויקבע את היקף הניתוח. אני די מבינה את זה ואני לא מבקשת מחיר סופי אלא רק סדר גודל של ניתוח עפעפיים למשל. אני גם מציינת שמדובר בעפעפיים עליונים ותחתונים, ולמרות זאת אני נענית בסרוב. הבעיה היא שפגישת ייעוץ עולה כסף ולפעמים הרבה כסף כמו אצל ד"ר נחום רוזן (900 ש"ח), ורק בפגישה אדע כמה עולה הניתוח ואז יהיה עלי להחליט. ובינתיים כסף הייעוץ הלך לאיבוד במידה והחלטתי לא לעשות אצלו. לא ניתן לשפר את השיטה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחירי ניתוח

הוספת תגובה

• מחירי ניתוח

פרופ' גיא בן סימון
    04/08/2008

הדר שלום רב,

ניתוח עפעפיים אינו ניתוח אחד, לדוגמה בעפעפיים עליונים - ניתן לבצע הוצאת עור (הרמה), הוצאת עור + שריר הבעה, קיצור שריר קדמי וקיצור שריר אחורי (תיקון צניחת עפעף או פטוזיס). בכל אחד מהמקרים ניתן לבצע עיצוב שומן מבוקר - אך כל הנ"ל יכול להקבע בבדיקה מדוקדקת של העין והעפעפיים. בנוסף חשיבות מרובה למנח הגבות ביחס לעפעפיים. במקרים רבים (כדוגמת עין יבשה) יש לבצע ניתוח שמרני על מנת לא להחמיר את מצב העין היבשה. ישנם אף מקרים בהם צניחת העפעפיים היא רפואית והיא מאושרת לביצוע בבתי חולים או דרך ביטוחים של קופות החולים.

לגבי עפעפיים תחתונים, כאן המ.צב מורכב אף הוא - לעתים יש צורך בהוצאת מבוקרת של שומן, במקרים אחרים יש צורך בהזרקת חומר מילוי ו / או בוטוקס, מקרים אחרים מתאימים להוצאת עור עם שמירת שריר ו / או קיצור גיד העפעף. חשוב מאוד מנח העין ביחס לעפעף וכן מנח העפעף ביחס לפנים מרכזיות. בניתוחים אחרים אנו מוסיפים הצערת עור הפנים על ידי חומצה או לייזר.

ברור אם כן כי יש צורך בבדיקה מדוקדקת ומקיפה לפני הניתוח

סדר גודל של משתנה בין מנתח למנתח אך הוא סביב 10,000 ש"ח לעפעפיים עליונים ומחיר דומה לתחתונים (מובן שישנה הנחה משמעותית בניתוח משולב עפעפיים תחתונים ו / או עליונים). לגבי הרמת מצח וגבות כאן טווח המחירים רחב הרבה יותר בהתאם לשיטה הננקטת אך זהו סדר הגודל.

במקרים רבים עלות הייעוץ (גם אם יקרה) נחשבת כחלק ממחיר הניתוח אם החלטת לבחור באותו מנתח.

בהצלחה! ואני מקווה שהתשובה ענתה על שאלתך

בברכה,

דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים
    כירורגיה פלסטית ואסתטית, עפעפיים, ארובות ודרכי דמעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו