מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביצוע ניתוח או שלא?!?!שימי03/09/2008
שלום אני רוצה להגיע לאחד משניכם ולבצע הרמה של החלקים הצדדיים בעפעפיים התחתונות שלי. יש לציין שלא קיים עודף עור או שומן בעפעפיים ואני רוצה להרים את החלק הקיצוני בכל עפעף (צד ימין את הצד הימני צד שמאל את הצד השמאלי) ובעצם ליישר את העפעפיים התחתונות שנראות נפולות בקצה העפעף. אני מניח שאתם כבר יודעים במה מדובר מניסיונכם והאם תוכלו להגיד לי מה התהליך שיתבצע והכי חשוב מהו המחיר ? ( אם אפשר הכי מינימלי שיכול ליהיות ) תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
שימי03/09/2008שכחתי לציין שהרמת קצות העפעפיים היא לא משמעותית מידי ומדובר בעניין של פחות מחצי סנטימטר , פשוט הדבר מפריע לי כשהלובן של העין חשוף ואני רוצה למנוע את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת עפעפיים תחתונים
פרופ' גיא בן סימון04/09/2008שימי שלום רב
מצב של צניחת עפעפיים תחתונים לרוב נובע מחולשה של הגיד המחבר את העפעף לעצם הארובה (בצידי העין), במקרים אלה ניתן לקצר את הגיד ולחבר מחדש לארובה, ולרוב זהו ניתוח האורך כ 40 דקות (בשני הצדדים). עם זאת, ישנם מקרים בהם קיימת צניחה ממשית של העפעף התחתון (רטרקציה) עם חוסר יחסי של רקמה ובלט יחסי של העיניים, במקרים אלה מתיחת העפעף עלולה להחמיר את הרטרקציה ויש צורך בניתוח מעט יותר מורכב הכולל הרמה של העפעף התחתון עם שתל רקמה.
רק לאחר בדיקה יסודית של מנח העפעף התחתון, המיקום היחסי של העין, ומידת הגמישות בגיד נוכל לקבוע מה הניתוח המתאים לך. במקרה שדרוש רק מתיחה של הגיד (המצב השכיח) העלות אינה גבוהה במיוחד אך שוב ניתן לאמר רק לאחר בדיקה.
בברכה,
דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים
כירורגיה פלסטית ואסתטית, עפעפיים, ארובות ודרכי דמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה גיא...
שימי04/09/2008תודה רבה גיא אבל תוכל להגיד לי במספרים מה העלות הלא גבוהה יחסית של המצב השכיח שציינת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא לגבי המחיר..
שימי07/09/2008תודה רבה גיא אבל תוכל להגיד לי במספרים מהי העלות הלא גבוהה יחסית של המצב שציינת? (קיצור הגיד... ) כי זה כנראה מה שאני הולך לעשות ואני מתכוון לפעול כבר בנוגע לזה והנושא הכספי מאוד חשוב לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה גיא...
שימי04/09/2008תודה רבה גיא אבל תוכל להגיד לי במספרים מה העלות הלא גבוהה יחסית של המצב השכיח שציינת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)