מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר ניתוח עפעפיים עליונותאסתי06/09/2008
שלום לכם, לפני 3 שבועות עברתי ניתוח בעפעפיים עליונות.בעין ימין הכל נראה מצויין,ובעין שמאל מהרגע הראשון שלאחר הניתוח יש לי נפיחות מעין בצקת בעפעף מעל הריסים,נראה אדום קצת.בשיחה עם המנתח הנחה אותי לעשות עיסוי מאמצע העין כלפי פנים אך כלום לא משתפר, זה מקטין לי את העין ואת שדה הראיה ויש לי הרגשת כובד. מה קרה? ואם אפשר לתקן. אני מודאגת.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח עפעפיים
פרופ' גיא בן סימון06/09/2008נפיחות ובצקת בעפעפיים לאחר הניתוח הינה תופעה שכיחה. במרבית המקרים הנפיחות חולפת תוך שבוע עד שלושה שבועות לאחר הניתוח, אם כי בצקת ואודם יכולים להופיע אף חודש לאחר הניתוח. כך ששלושה שבועות זהו זמן מוקדם להעריך את המצב הסופי שלאחר הניתוח.
על מנת לראות תוצאה סופית מקובל לחכות 1-2 חודשים לפחות כאשר בזמן זה הנפיחות והאודם חולפים.
ישנם מקרים (בניתוחי תיקון פטוזיס או צניחת עפעפיים, לא בניתוח עפעפיים קוסמטי) בהם רואים תיקון ביתר או תיקון בחסר בימים הראשונים לאחר הניתוח, בהם יש צורך בהתערבות חוזרת בשלב מקודם יחסית. אם את בצעת ניתוח קוסמטי בלבד, הרי שמומלץ להמתין מספר שבועות נוספים ולטפל במשחות מקומיות להקטנת האודם והבצקת.
בברכה,
דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים
כירורגיה פלסטית ואסתטית, עפעפיים, ארובות ודרכי דמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שבכל זאת יש בעיה.
אסתי13/09/2008הנפיחות והאודם חלפו. אך בעין שמאל יש לי בזוית העין קושי בהרמת הגבה והעין קטנה יותר מעין ימין. לעיתים יש בצקת בבקרים. וכל זאת רק בעין שמאל. יש לי תחושה שהורידו לי יותר מידי עור. במרבית היום יש לי תחושה של לחץ תוך עיני. ההרגשה גרועה. יש מקום לתקן ומתי? הניתוח היה ב 18.8.08. . גם הצלקת מורגשת מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב לאחר ניתוח עפעפיים
פרופ' גיא בן סימון14/09/2008במקרה כזה מומלץ מאוד להבדק שוב על ידי הרופא המנתח או רופא אוקולופלסטיקאי.
בברכה,
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)