עפעף צונח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עפעף צונח
    לי
    18/09/2008

ראשית כל תודה על תשובתך. שמתי לב שציינת כי במקרים נדירים צניחת עפעף יכולה לרמז על מחלה נוירולוגית ומכיוון שבתי מתעכבת מוטורית ונראית מעט חלשה רציתי לדעת אילו סימנים יכולים להוות נורה אדומה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עפעף צונח

הוספת תגובה

• הבהרה

לי
    18/09/2008

בתי בת 15 חודשים לא בת 15 שנים. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עפעף צונח

פרופ' גיא בן סימון
    20/09/2008

במקרה של צניחת עפעף בגיל 15 חודשים לרוב הינה צניחה מולדת שהופיעה בדרגות חומרה שונות מהלידה. ברוב המקרים היא אינה ביטוי למחלה נוירולוגית כללית אך ישנם מקרים אחרים בהם יש סמפטומים נלווים. עצתי היא להוועץ ברופא ילדים ו / או נוירולוג ילדים על מנת לשלול מחלה סיסמטית

תוכלי להוועץ במומחה אוקולופלסטיקה על מנת לבצע בדיקת עיניים ובדיקת עפעפיים מאחר שבמקרים מסויימים בהם ישנה צניחת עפעף בלידה עלולה להתפתח עין עצלה (בייחוד כאשר ציר הראיה מוסתר או ישנו אסטימטיזם כתוצאה מלחץ העפעף).

תוכלי לקרוא חומר נוסף בנושא תיקון צניחת עפעפים בילדים (פטוזיס מיוגני) דרך אתר האינטרנט שלי

בברכה,

דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים
    כירורגיה פלסטית ואסתטית, עפעפיים ארובות ודרכי דמעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו