מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עפעף שאינו נסגרלי23/09/2008
שלום,אני ישנה עם עין ימין פתוחה.דבר זה גורם לזיהומים ודלקות חוזרות ונשנות.לעיתים קרובות אני מתעוררת עם עין נפוחה ואדומה.בדרכ הנפיחות נעלמת במשך היום,אך לעיתים לא ואף מחמירה בגלל השמש והחום.מארו לי שבגלל שהעין לא סרוגה בלילה יש יובש, מה שמחמיר את המצב. מהי הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עפעף שאינו נסגר
פרופ. אריה נמט23/09/2008לי שלום רב,
ראשית, יש לדאוג לסגור את העין במהלך שעות השינה. מומלץ למלא את העין עם משחה או ג'ל לפני ההליכה לישון, ולהוסיף פד לסגירת העין.
בנוסף, יש צורך לבדוק את העין מדוע אינה נסגרת. האם התופעה חדשה או קיימת שנים רבות? האם עברת ניתוח בעפעפיים? האם את סובלת מבעיה נוספת כמו הפרעה בתפקודי בלוטת התריס? ומה קורה במהלך שעות היום?
בכל מקרה, לאחר הבירור ניתן להחליט אם ניתן לטפל בבעיה ע"י ניתוח להחלשת השריר או בדרך אחרת.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
לי24/09/2008זוהי תופעה של שנים רבות (מעל 10), ואני לא סובלת מדברים נוספים. גם לא עברתי ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ. אריה נמט24/09/2008אם כך- שמרי על העין לחה וסגורה בלילה. בנוסף אני ממליץ על בדיקה יסודית של אוקולופלסטיקאי.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לי24/09/2008מהם החומרים הממולצים לשמור עליה לחה? עם מה כדאי לשמור עליה סגורה? ואחרונה-האם אתה יכול להמליץ על רופא בתחום ובכלל להסביר לי מהו תחום זה. תודה ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ. אריה נמט24/09/2008החומרים הם ג'ל ללחות עיניים. שתי דוגמאות הן: ויסקוטירס ג'ל או ג'נטיל ג'ל. אפשרות אחרת היא משחת סינטומיצין 5% לעין.
אם עדין ישנו יובש עם מתן חומר הסיכוך, ניתן להניח פד גאזה על העין כשהיא סגורה, ולתמוך אותו בדבק פלסטר.
הרופאים העוסקים בתחום הם רופאי עיניים עם התמחות על בפלסטיקה של העין- אוקולופלסטיקאים. אשמח לבודקך במרפאתי לפי הכתובת והטלפון המצ"ב.
בברכת שנה טובה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)