ניתוח עפעפיים עליונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח עפעפיים עליונים
    לבנה
    03/10/2008

לפני שלושה וחצי שבועות עברתי ניתוח עפעפיים עליונים הצלקות של התפרים בסוף העין נראים בולטים יותר מהצלקות בתחילת העין זה נראה לא יפה בנוסף עין ימין נראית יותר סגורה מעין שמאל וזה מראה הבעה של פזילה יש לי בעין זאת הרגשה של כובד מהיום הראשון של הניתוח העין הזאת היתה סגורה היום היא יותר פתוחה אבל לא כמו העין השניה. האם זו בעיה או שזה יסתדר בתודה לבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח עפעפיים עליונים

הוספת תגובה

• ניתוח עפעפיים עליונים

פרופ' גיא בן סימון
    04/10/2008

שלום רב,

הדבר תלוי בסוג הניתוח שעברת וממצאי הבדיקה הטרום ניתוחית. אם סבלת מצניחת עפעפיים (פטוזיס) הרי שיש צורך לבצע ניתוח תיקון פטוזיס בנוסף לניתוח עפעפיים עליונים, במקרים אלה אסיטמריה עלולה להופיע בכ 10% מהמקרים. אם לעומת זאת עברת ניתוח קוסמטי בלבד (לפי תאורך נראה כי אכן זהו המצב) תתכן אסימטריה הבולטת יותר בשבועות הראשונים בשל נפיחות או דמם תת עורי. עצתי לך להבדק על ידי הרופא המנתח על מנת להבין מה היא הסיבה לחוסר הסימטריה וכן מה עתיד להיות בחודשים הקרובים. על פי רוב 1-2 חודשים לאחר הניתוח התוצאת דומה לתוצאה הסופית.

בברכה,

דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים
    כירורגיה פלסטית ואסתטית, עפעפיים, ארובות ודרכי דמעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני עברתי את זה

מיכל
    28/10/2008

לבנה את צריכה להיות יותר רגועה,לפני כשלושה חודשים עברתי ניתוח עפפיים עליונים וגם לי היתה עיין אחת סורה יותר מהשנייה ואם הייתי מסתכלת למעלה הייתי רואה בה גם מאין פזילה וזה מאוד מלחיץ,אבל זה חלף ועבר כפי שהבטיח לי המנתח המקסים והמקצועי,והיום גם לא רואים שום צלקת ואני נראית יפה ממה שהייתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו