מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר ניתוחהגר21/10/2008
אני שישה ימים לאחר ניתוח עפעפיים עליונים, תחתונים ופיטוזיס. הנפיחות הולכת ויורדת ונראית לי החלמה די טובה. יש לי כמה שאלות: 1.נדמה לי שעין ימין קצת קטנה משמאל האם ששה ימים לאחר ניתוח זו אינדיקציה שכך ישאר או שזה יכול להשתנות. 2. אני שוטפת עם מעט מים פושרים את העיניים בזמן המקלחת, האם זה בסדר? 3. קשה לי לצפות בטלויזיה או לקרוא יותר מרבע שעה, אני צריכה ישר ללכת לנוח ולעצום עיניים כי זה גורם לי לחץ בעין. 4.אני משתמשת במשחת סינטמיצין 5% למריחה על התפרים זה מקל עלי. האם יש הגבלה בשימוש. בטח תשאל למה אני לא שואלת את הרופא שניתח, אני פשוט כבר שיגעתי אותו עם כל כך הרבה שאלות שהחלטתי לפנןת אליכם. אגב, די היה לי קשה לכתוב את המייל בגלל העיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח
פרופ. אריה נמט21/10/2008הגר שלום,
אענה על ראשון ראשון:
1. מצב גובה העיניים קשה להערכה עד לאחר ספיגת הבצקות והדימומים. לכן יש להמתין עד לריפוי כדי לראות אם התוצאה טובה.
2. מקובל לא לשטוף את איזור הניתוח עד להסרת התפרים. ניתן לנקות את האיזור בעדינות עם מגבונים מתאימים.
3. בשלבים הראשונים יש קושי בראיה ובהסתכלות לזמן ממושך. התופעה מקובלת וחולפת בהדרגה בשבועות הראשונים.
4. לגבי השימוש במשחה- מקובל למרוח 3 פעמים ביום על התפרים, אך אין הגבלה עקרונית.
בברכת החלמה מהירה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת.
סיגלית22/10/2008אני נוטלת אספירין למניעה בגלל היסטוריה משפחתית אך אין לי שום בעיות רפואיות. בגלל הניתוח הפסקתי כמובן לקחת אספירין. מתי אני יכולה לחזור לקחת? כפי שציינתי אני שבוע אחר הניתוח וכבר הסירו לי את התפרים, למעט מעט תפרים נספגים שלדברי הרופא אם יהיה צורך להסירם זה יהיה בביקורת בעוד שבועיים.(אגב,הרופא שניתח אותי הוא ד"ר יפתח יסעור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאספירין
פרופ. אריה נמט22/10/2008הגר שלום,
אספירין יש לשוב ולקחת 5 ימים לאחר הניתוח.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)