לחץ ראש באימון כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ ראש באימון כושר
    מאירוביץ
    25/10/2008

שלום אני בן 39 מתאמן בחדר כושר בהצלחה רבה פרט ללחצים בראש שמתחילים לי עם כל תחילת אימון וסחרחורות מהלחץ האם יש קשר לעניים? ראיתי תקינה נוירולוגית תקין אאג תקין קרדיולוגיה תקין הבדיקה היחידה שלא ביצעתי זה עניים בגלל שאני לא מרגיש שיש לי כאבים או בעית ראיה ובבדיקת ראיה שנערכת כל חצי שנה בעבודה הראיה שלי היא 6על 6 האם יש טעם לפנות לכוון העניים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ ראש באימון כושר

הוספת תגובה

• לחץ ראש באימון כושר

פרופ. אריה נמט
    25/10/2008

מאיר שבוע טוב,

הסבירות לבעיה הקשורה לעיניים בנסיבות אלו נמוכה. עם זאת, יש לעבור בדיקה השוללת בעיות בלחץ הגולגלתי - בדיקה הנעשית ע"י רופא עיניים.

בברכה,

ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אריה נמט

מאיר
    26/10/2008

האם בדיקה כזאת נעשית עיי כל רופא עניים או רק בבתי חולים? תוכל להסביר לי קצת על אופן הבדיקה והקשר שיכול להיות בלחצים שבראש תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת פונדוס

פרופ. אריה נמט
    26/10/2008

מאיר שלום,

בדיקה כזו נעשית ע"י כל רופא עיניים. האישונים מורחבים ע"י טיפות וכבור כ 15 דקות נעשית בדיקת קרקעית העין עם עדשה מיוחדת.
    כפי שציינתי הסבירות לקשר לתלונותיך נמוכה. במקרים נדירים לחץ תוך גולגלתי מתבטא בבצקת ונפיחות של ראש עצב הראיה אותו ניתן לראות בבדיקה שציינתי.

בברכה,
    ד"ר אריה נמט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו