שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חגי
    07/12/2008

שלום רב, הנני בן 30, נבדקתי ונמצאתי מתאים לעבור את ניתוח האינטרלאסיק. מאחר והיתה לי עין עצלה בילדותי אשר טופלה מצאו כי עדיין יש לי קצת עין עצלה. 1. רציתי לדעת מה מידת ההשפעה של ניתוח זה על עין עצלה ? האם יחול שיפור/יישאר ללא שינוי ? 2. באופן כללי - מה מידת ההצלחה של ניתוח זה במידה ויש לי מספר -6,-6.25 ? מה הסיכוי שאצטרך לחזור למשקפיים לאחר הניתוח ? בתודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ניתוח לייזר להסרת משקפיים

פרופ' גיא בן סימון
    07/12/2008

שלום רב,

על פי רוב תיקון רפרקציה (משקפיים / עדשות או לייזר) לא אמור לתקן עין עצלה. עם זאת, היו תיאורים בעבר כי תיקון רפרקציה (על ידי עדשה תוך עינית) יכול להביא לשיפור בעין עצלה (תיאורים של פרופ' בן עזרא זכרו לברכה)

טיפול בעין עצלה מתבצע עד גיל 10 (תיקון רפרקציה / כיסוי עין / טיפות אטרופין) ולכן אם לא טופל סביר שלא יהיה שיפור מעבר ל BCVA (ראיה מיטבית בעין זו)

כיום ניתוח הלייזר בטוח למדי ויש מעקב ארוך טווח. כמו כל ניתוח עלולים להיות סיבוכים אך עליך להיוועץ ברופא המנתח לקבלת פרופיל הבטיחות של הפרוצדורה.

בהצלחה!

דר' בן סימון גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו