שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חלי
    13/01/2009

יש לי כוונה להרים עפעפיים ולהוציא שומן מתחת לעין , מיקום התפרים וגודלם לא יבלוט לאחר הניתוח? התפרים יהיו באמצע העפעף או סמוך לגבות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ניתוח עפעפיים

פרופ. אריה נמט
    14/01/2009

חלי שלום,

מיקום החתך בעפעפיים העליונים באיזור הכפל הטבעי הממוקם כ 10 מ"מ מעל קו הריסים- וכ 10 מ"מ מתחת לגבות- בתלות במבנה הטבעי של כל אחד.
    בעפעפיים תחתונים יש 2 גישות- האחת ממש מתחת לריסים של בעפעף התחתון- וזו הגישה הנפוצה יותר. השניה- נעשית דרך החלק הפנימי של העפעף- דרך הלחמית.
    לאחר ההחלמה המלאה הצלקות נעלמות ומוסתרות בתוך בכפלים הטבעיים ולכן אינן בולטות.

בברכה,
    מאיזור הלחימה בדרום.

ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח כלזיון

שיר כהן
    16/01/2009

אני עשיתי ניתוח כלזיון לפני 5 ימים והעין שלי עוד נפוחה , רציתי לדעת אם זה בסדר ותוך כמה זמן בערך ירד לי הנפיחות , תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח כלזיון

פרופ. אריה נמט
    17/01/2009

שיר שלום רב,

לרוב הנפיחות יורדת תוך יום-יומיים. יש מקרים בהם נוצר דימום מקומי תת עורי, ואז הנפיחות עלולה להימשך מספר ימים נוסף.
    אם כעבור שבוע נותרת נפיחות, אני מציע לפנות לרופא העיניים לצורך בדיקה. ייתכן כי נותרה שארית של כלזיון.

בברכה,
    ד"ר אריה נמט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו