עפעפיים תחתונות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עפעפיים תחתונות...
    גל
    14/02/2009

שלום , אני חושד שהעפעפיים התחתונות שלי לא במיטבן ויש להן משיכה כלפיי מטה בצדדים כי הן לא בצורת קו ישר אלה במן אלכסון שכזה כלפיי מטה בצדדים. האם זה נורמאלי? זה מפריע לי כי רואים לי קצת את לובן העין בצדדים של העיניים איפה שהעפעף יורד וזה מפריע . תודה רבה ושבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עפעפיים תחתונות...

הוספת תגובה

• עפעפיים תחתונות

פרופ. אריה נמט
    14/02/2009

גל שלום רב,

את מתארת מצב שהינו מבני. לכל אחד מאיתנו מבנה שונה של העפעפיים, ויש שאצלם החלק החיצוני של העפעפיים מעט מוטה כלפי מטה, ובכך הדבר חושף את הלובן של העין.
    היו לי מספר מקרים דומים בשנים האחרונות, וטיפלתי בחלקם. הטיפול היחיד הינו ניתוח לשחרור הצד החיצוני ווהעלתו כלפי מעלה.
    מדובר על ניתוח של כשעה בהרדמה מקומית.

בברכה,
    ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם..

גל
    14/02/2009

תודה רבה .. וניתוח שכזה מצליח בד"כ ולכמה זמן הוא מחזיק? והאם הוא מסובך ומהי עלותו הכספית? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח מתיחת עפעף תחתון

פרופ. אריה נמט
    14/02/2009

אני מעריך בכ 80% הצלחה ניתוח ראשון, וצורך בתוספת ניתוח קטן בכ 20% מהמקרים.
    הניתוח אינו מסובך, אך דורש מיומנות בתחום.
    . לגבי עלות כספית- יש צורך להבדק ולהתרשם כדי לראות בדיוק במה מדובר.

בברכה,
    ד"ר אריה נמט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו