פזילה ....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פזילה ....
    ספיר צדוק
    18/02/2009

מה עושים כשיש פזילה וילדים קצת בוגרים ממך יורדים עליך על זה.? וכן זה מעליב אותי .. =\ ואני אמורה ללבוש משקפי ראייה אבל אני לא לובשת כי אני מתפדחת =\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פזילה ....

הוספת תגובה

• פזילה

פרופ' גיא בן סימון
    18/02/2009

שלום רב,

ישנם מספר סוגי פזילה אשר חלקם ניתנים לתיקון על ידי משקפיים. במקרים אחרים אפשר לעשות ניתוח על השרירים המניעים את גלגלי העיניים, אך בטרם הניתוח יש להבדק על ידי רופא עיניים מומחה לרפואת ילדים ופזילה (הם מנתחים פזילה גם בגילאים המבוגרים).

אוכל לתת מידע נוסף באם תאמרי לנו את סוג הפזילה הקיימת (עין יוצאת החוצה / פנימה, האם יש גובה לפזילה) ומה הוא תיקון המשקפיים, וכן האם עברת ניתוחי פזילה בעבר ו / או טיפול בעין עצלה? (כיסוי או טיפות אטרופין)

בברכה

דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים
    כירורגיה פלסטית, עפעפיים, ארובות ודרכי דמעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה .....

ספיר צדוק
    19/02/2009

סוג הפזילה שלי זה עין אצלה , ויש לי שיתוק בעצם של העין השמאלית. אם אני מסתכלת נגיד ישר לא רואים ת'פזילה , ואם אני מסתכלת לצד שמאל גם לא רואים , אך אם אני אסתכל לצד ימין עין אחת תסתכל ועין שניה תישאר במקום. אמא שלי ואבא שלי אומרים שאי אפשר לעשות ניתוח כי זה שיתוק בעצם. או שאולי אפשר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פזילה

פרופ' גיא בן סימון
    19/02/2009

שלום רב

ישנן מספר סוגי פזילות המתאימות לתיאור שלך (לדוגמה שיתוק עצב VI מימין, או duane syndrome), ולהערכתי כן ניתן לתקן בניתוח את הפזילה,

שוב אני מייעץ לך לפנות למומחה פזילה (כדוגמת פרופ' שפירר בתל השומר או דר' גדי דותן באיכילוב) והם יוכלו לעשות הערכה מדוייקת של סוג הפזילה והטיפולים האפשריים.

בהצלחה!

דר' בן סימון גיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ----

ספיר צדוק
    20/02/2009

אתה אולי מכיר רופאים מומחים לעיניים מאזור פ'ת ? תוודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומחי ילדים ופזילה

פרופ' גיא בן סימון
    21/02/2009

בהחלט

פרופ' אברהם שפירר
    דר' תמרה ויגננסקי
    דר' גד דותן
    דר' חיים סטולוביץ
    דר' בנימין שלו

כולם מקבלים באיזור המרכז

בהצלחה!

דר' בן סימון גיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו