מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פזילה ....ספיר צדוק18/02/2009
מה עושים כשיש פזילה וילדים קצת בוגרים ממך יורדים עליך על זה.? וכן זה מעליב אותי .. =\ ואני אמורה ללבוש משקפי ראייה אבל אני לא לובשת כי אני מתפדחת =\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פזילה
פרופ' גיא בן סימון18/02/2009שלום רב,
ישנם מספר סוגי פזילה אשר חלקם ניתנים לתיקון על ידי משקפיים. במקרים אחרים אפשר לעשות ניתוח על השרירים המניעים את גלגלי העיניים, אך בטרם הניתוח יש להבדק על ידי רופא עיניים מומחה לרפואת ילדים ופזילה (הם מנתחים פזילה גם בגילאים המבוגרים).
אוכל לתת מידע נוסף באם תאמרי לנו את סוג הפזילה הקיימת (עין יוצאת החוצה / פנימה, האם יש גובה לפזילה) ומה הוא תיקון המשקפיים, וכן האם עברת ניתוחי פזילה בעבר ו / או טיפול בעין עצלה? (כיסוי או טיפות אטרופין)
בברכה
דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים
כירורגיה פלסטית, עפעפיים, ארובות ודרכי דמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה .....
ספיר צדוק19/02/2009סוג הפזילה שלי זה עין אצלה , ויש לי שיתוק בעצם של העין השמאלית. אם אני מסתכלת נגיד ישר לא רואים ת'פזילה , ואם אני מסתכלת לצד שמאל גם לא רואים , אך אם אני אסתכל לצד ימין עין אחת תסתכל ועין שניה תישאר במקום. אמא שלי ואבא שלי אומרים שאי אפשר לעשות ניתוח כי זה שיתוק בעצם. או שאולי אפשר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפזילה
פרופ' גיא בן סימון19/02/2009שלום רב
ישנן מספר סוגי פזילות המתאימות לתיאור שלך (לדוגמה שיתוק עצב VI מימין, או duane syndrome), ולהערכתי כן ניתן לתקן בניתוח את הפזילה,
שוב אני מייעץ לך לפנות למומחה פזילה (כדוגמת פרופ' שפירר בתל השומר או דר' גדי דותן באיכילוב) והם יוכלו לעשות הערכה מדוייקת של סוג הפזילה והטיפולים האפשריים.
בהצלחה!
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה----
ספיר צדוק20/02/2009אתה אולי מכיר רופאים מומחים לעיניים מאזור פ'ת ? תוודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחי ילדים ופזילה
פרופ' גיא בן סימון21/02/2009בהחלט
פרופ' אברהם שפירר
דר' תמרה ויגננסקי
דר' גד דותן
דר' חיים סטולוביץ
דר' בנימין שלו
כולם מקבלים באיזור המרכז
בהצלחה!
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)