שלום רציתי לדעת משהו בקשר לדול העין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רציתי לדעת משהו בקשר לדול העין
    מיכה
    01/08/2007

שלום שמי מיכה. יש לי צורה של עין די קטנה זאת אומרת, כשהייתי קטן העיניים שלי היו די גדולות והעפעפיים מורמות וגבוהות. בגיל 8 לערך, נדקרתי עם חפץ חד בעין שמאל, מאז העפעף שלי קצת נפול בצד שמאל ויש הבדל משמעותי בצורה שבין עין ימין לעין שמאל. במשך הזמן סבלתי המון ממכות באיזורי העיניים אם זה בגבות ואם זה בעפעף. הצורה של העיניים נייהו קטנות. הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להחזיר את העין להיות גדולה יותר. דיברתי עם רופא שאמר שיש ניתוח לתיקון מפתח העפעפיים שיחזיר לי את העין לצורה נורמלית. האם זה אפשרי? (רציתי לציין גם שסבלתי ממצב נפשי חמור מאוד כשהייתי בן גיל 16 ל-19, והיום אני בן 20, דבר שגם השפיע על מראה עיניי) רציתי לדעת דרכים לשיפור צורת העין, אם זה בהרמה, תיקון מפתח העפעפיים, מתיחה של העור בעפעפיים התחתונים כלפי מטה, ושל העליונים כלפי מעלה, או כל דרך שהיא. אשמח לתשובה. מיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עין קטנה

פרופ. אריה נמט
    03/08/2007

מיכה שלום

ניתן לתקן צניחת עפעף, מתיחת העפעפיים כלפי מטה וכן הגדלת מפתח העפעפים. חשוב לדעת מה באמת מפריע לך ולמה אתה מצפה מתיקון זה.
    ממליץ על התיעצות עם אוקולופלסטיקאי.

בהצלחה

ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו