מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר אריה נמטמיכה03/08/2007
שלום זה שוב מיכה. אני מודה לך על תשובתך. אני מאוד רוצה לעשות את הניתוח ולסיים עם זה אבל רציתי לדעת לאן לפנות, למי, לאיזה רופא וכן הלאה. הייתי רוצה שתמליץ לי איפה אפשר לקבוע תור, אצל איזה רופא מומחה כי זה נורא דחוף לי. ראיתי שגם אתה עוסק בזה, אי אפשר פשוט לקבוע תור להתיעצות אצלך? מחכה לתשובה.
בברכת שבת שלום, מיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגישה
פרופ. אריה נמט07/08/2007מיכה שלום
מתנצל על האיחור בתשובתי. אתה יכול ליצור קשר או להשאיר הודעה למזכירה מורן,
טל. 09-7680464- לצורך קביעת תור.
בהצלחה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מיכה14/08/2007התקשרתי אילך ענה לי רק המענה קולי... הם שאלו משהו בקשר לקופ"ח החולים שלי, והאמת היא שאני לא יודע כי אני חייל... מה אני אמור לעשות? אני ממש רוצה להיפגש איתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישה
פרופ. אריה נמט19/08/2007מיכה שלום
אתה מוזמן להגיע למרפאה בקניון הדרים, מזרח כפר סבא ביום חמישי בשעה 20.30. ייתכן שיהיה תור. בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אריה נמט.
מיכה21/08/2007אז זהו.. אני מהדרום וזה היה די קשה להגיע.. אי אפשר לקבוע תור פשוט? בלי שאצטרך לחכות? תור ליעוץ זאת אומרת. ושאלה נוספת: אין אפשרות לעשות את הפגישה במקום אחר, באיזור המרכז ומטה? אין לך שלוחה באיזור דרומי יותר? מחכה לתשובה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכה
פרופ. אריה נמט21/08/2007מיכה שלום
ירושלים היא אופציה אחרת. ביום חמישי בבוקר במרפאת עיניים בבי"ח שערי צדק.- קומה רביעית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)