עפעפיים נפוחים וצונחים. שוב אני-שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עפעפיים נפוחים וצונחים. שוב אני-שלי
    שלי
    17/03/2009

שלום דר' נמט. בהמשך להודעותייי ושאלותיי מלפני כמה ימים: צריכה את עזרתך שוב: היום הייתי אצל רופא אונקופלסטיקאי. בדק אותי. אמר שהכל בסדר. אין דלקת. אמר שהנפיחות לא רצינית. שלא היה שם לב בכלל שמשהו לא בסדר. אבל הוא לא ראה אותי אף פעם .... ולכן, לא יכול להשוות... בכל אופן, הוא לא חושב שזה בלפרוכלזיס. סיפרתי לו על הראטויט. אמר שאחכה עוד חודשיים שלושה לראות מה קורה. ושאז אחזור אליו לביקורת. לא נתן שום טיפול. הוסיף שיש מצבים שדברים כאלה הם בלתי הפיכים. וזה מטריד אותי מאוד. הוא חושב שסביר להניח שאצלי זה הפיך, אבל ... אמר שבמצב של מבנה עין מסוים+דלקת-יכול להיות מצב שהנפיחות והנפילה יהיו לתמיד. אוף. אני כל כך כועסת על עצמי שהשתמשתי בקרם רטאויט הזה .... כרגע נותר לי רק להתפלל .... ולחכות ... מה אתה חושב? שאכן הראטויט גרם לדלקת, נפיחות וצניחה? והאם תהליך ההחלמה הוא כל כך ארוך? עוד חודשיים שלושה? יש באמת מצבים כאלה? היש תקווה?? תודה רבה לך. ויום נעים (: *** האם כעת משאין דלקת אני יכולה להתאפר ולצבוע שיער?***

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נפיחות עפעפיים

פרופ' גיא בן סימון
    17/03/2009

שלי שלום רב,

שוב להערכתי עלייך להמתין על מנת לראות אם הנפיחות הפיכה או לא, ומאחר שמרבית הטיפות לא הועילו (כדוגמת סטרואידים או אנטי-אלרגיה) הרי שאין טעם לנסות טיפולים מקומיים נוספים.

לעתים הסבלנות משתלמת :-)

אבקש גם מדר' נמט לענות על שאלתך

תודה

דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים
    כירורגיה פלסטית ואסתטית עפעפיים ארובות ודרכי דמעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה (:

שלי
    17/03/2009

שלום (: אינני מעוניינת בעוד טיפות וטיפולים. והבנתי שלא נותר לי אלא לחכות בסבלנות ... תודה רבה ויום נעים וטוב! אהיה בקשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות עפעפיים

פרופ. אריה נמט
    17/03/2009

שלי שלום שוב,

אני שמח שהלכת להתייעצות מקצועית אצל רופא ברמה גבוהה כמו ד" בן סימון.

את יכולה בהחלט לסמוך על הערכתו המקצועית. גם אם חל שינוי במראה העפעפים לעומת המצב שלפני התחלת הטיפול בתרופה, עדיין מומלץ על המתנה כפי שאמר לך.

הסבלנות לעיתים קשה, אך משתלמת.

אם תוותר נפיחות גם בעוד 6-8 שבועות, אני מציע להגיע לבדיקה נוספת.

בברכה,
    ד"ר אריה נמט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום.

שלי
    18/03/2009

בהחלט סומכת על הערכתו המקצועית. ומודה לו. ולך. לא חל שום שינוי במראה עפעפיים שלי מאז הכל התחיל . . . הם מלכתחילה לא נראו מפחידים ומאוד מאוד נפוחים . . . מניחה שישנם מקרים מזעזעים . . . אך הכל יחסי . . . אחכה כמו שהמלצתם. תודה מכל הלב (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו